porucha

alda22

Začátečník
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co s tím když mi z ničeho nic hraní msts se vypne obrazovka a pak když ji zapnu tak se objevi že není signal nebo ze je odpojen kabel...a restartuje se.dík za pomoc

Já bych určitě zapojil nebo vyměnil ten odpojený kabel. Pokud je to něco vážnějšího, tak si zavolat někoho známého nebo počítač dát do servisu.

A nemáš nastaveno v MSTS větší rozlišení než umí tvůj monitor?

mám takový velký problém nainstaloval jsem si msts i trať břeclav praha a dělá mi to následující chyby: při zmáčknutí f4 traťový monitor okamžitě msts spadne totéž se děje i když chci hrát aktivitu s panelem f11 a musim vše dělat na první pokus pokud např. dám nejprve tratě a vlaky a potom si dám nahrát uložený úkol při načítání uloženého úkolu mi to spadne a někdy se nemůžu dostat ani do nastavení

8171 napsal:
mám takový velký problém nainstaloval jsem si msts i trať břeclav praha a dělá mi to následující chyby: při zmáčknutí f4 traťový monitor okamžitě msts spadne totéž se děje i když chci hrát aktivitu s panelem f11 a musim vše dělat na první pokus pokud např. dám nejprve tratě a vlaky a potom si dám nahrát uložený úkol při načítání uloženého úkolu mi to spadne a někdy se nemůžu dostat ani do nastavení
Řekl bych že máš ve složce CONSISTS moc consistů.

Zdravím. Mám problém se zvuky v kabině lokomotiv tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co s tim ?Dělá mi to u všech lokomotiv. OS mám už Vistu.

Lukyy napsal:
Zdravím. Mám problém se zvuky v kabině lokomotiv tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co s tim ?Dělá mi to u všech lokomotiv. OS mám už Vistu.

Onen "problém se zvuky" je dosti nepochopitelný...Trochu to přibliž :idea:

Dominik napsal:
Lukyy napsal:

Onen "problém se zvuky" je dosti nepochopitelný...Trochu to přibliž :idea:
V kabině lokomotivy neslyším zvuk lokomotivy, ale slyším jenom hlášení ve stanici. Všechny cesty k souborům zvuků v kabině jsou v pořádku.

Lukyy napsal:
V kabině lokomotivy neslyším zvuk lokomotivy, ale slyším jenom hlášení ve stanici. Všechny cesty k souborům zvuků v kabině jsou v pořádku.

Vyřeší to nastavení podle tohoto návodu ;)

Dominik napsal:
Lukyy napsal:

Vyřeší to nastavení podle tohoto návodu ;)

Jo díky už mi to jde. Já už jsem to podle toho desatera nastavoval ale asi teda blbě no.

Zdravím, neznáte náhodou někdo odpověď na můj problém? MSTS se mi podařilo díky novému OS zprovoznit. Mám nainstalovánu trať 321, a aktivity v ní dodané mi jdou bez problémů. Jenže když si vytvořím vlastní aktivitu, při načtení aktivity v simulátoru mi jaksi těsně před jejím spuštěním okno spadne a MSTS se vypne. Díky předem.

Dobrý večer!

Prosím Vás o radu. Mám problém s nastavením ovládání elektrických lokomotiv u MSTS. Jde mi bez problémů přenastavit klávesy pro ovládání dieselových lokomotiv, ale pro elektrické lokomotivy a jednotky ne. Po změnění těchto kláves a uložení se změny nikdy neuloží a lze jezdit jen podle originálního nastavení kláves od Microsoftu. A co hůře, přežil bych to a jezdil s klávesami podle Microsoftu, jenže, všechno funguje až na brzdění vlakovou brzdou - nelze s ní brzdit. Mohu snižovat brzdný účinek, ale zvyšovat nikoliv. Nefunguje nic, zkoušel jsem všechny klávesy i se shiftem, dokonce i po přepnutí na anglickou klávesnici a brzdný účinek jsem prostě nezvýšil. Umíte mi někdo poradit?

Předem děkuji!

[quote='Vlackofil]Umíte mi někdo poradit?[/quote]Měl by to vědět každý, kdo si přečetl vlákno o binu. Při jeho instalaci se do adresáře Global nainstaluje upravený definiční soubor c_electric.iom, který Džordž opatřil atributem R ( jen pro čtení ). Toto je jako ochrana pro ty, co nevědí, co dělají. Pokud si totiž nadefinuje neznalý uživatel vlastní definice, přijde díky uložení ve hře o všechna rozšíření binu.
Jediná cesta ke změně vlastního ovládání vede jen a pouze přes vlastní editaci definičních textových souborů a následnou konverzi do.iom přes příkazový řádek.
Návod je v tomto foru k nalezení hned 2x, ale hledat jej nyní nebudu ( ikdyž jsem jej psal ), hledejte třeba iom.

zdar mám problém s tím že když zapnu msts a a načte se mi elektrická lokomotiva tak mi neustále běží nabíjení a já nevim jak bych ho moh zastavit jinak než že rstartuju úkol

Back
Nahoře