Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Řekl bych že máš ve složce CONSISTS moc consistů.8171 napsal:mám takový velký problém nainstaloval jsem si msts i trať břeclav praha a dělá mi to následující chyby: při zmáčknutí f4 traťový monitor okamžitě msts spadne totéž se děje i když chci hrát aktivitu s panelem f11 a musim vše dělat na první pokus pokud např. dám nejprve tratě a vlaky a potom si dám nahrát uložený úkol při načítání uloženého úkolu mi to spadne a někdy se nemůžu dostat ani do nastavení
Lukyy napsal:Zdravím. Mám problém se zvuky v kabině lokomotiv tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co s tim ?Dělá mi to u všech lokomotiv. OS mám už Vistu.
V kabině lokomotivy neslyším zvuk lokomotivy, ale slyším jenom hlášení ve stanici. Všechny cesty k souborům zvuků v kabině jsou v pořádku.Dominik napsal:Lukyy napsal:Zdravím. Mám problém se zvuky v kabině lokomotiv tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co s tim ?Dělá mi to u všech lokomotiv. OS mám už Vistu.
Onen "problém se zvuky" je dosti nepochopitelný...Trochu to přibliž :idea:
Lukyy napsal:V kabině lokomotivy neslyším zvuk lokomotivy, ale slyším jenom hlášení ve stanici. Všechny cesty k souborům zvuků v kabině jsou v pořádku.
Dominik napsal:Lukyy napsal:V kabině lokomotivy neslyším zvuk lokomotivy, ale slyším jenom hlášení ve stanici. Všechny cesty k souborům zvuků v kabině jsou v pořádku.
Vyřeší to nastavení podle tohoto návodu![]()