Král je mrtev – skončil provoz fhavel.zelpage.cz

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna mld
  • Datum začátku Datum začátku
Petr Novák napsal:
Martens napsal:
Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Kruci aj s prihlasovaním !!! Týmto sa hlásim k anonymnému príspevku.
Nejsi sám,mě to dělá v jednom kuse,už jsem si zvykl... :lol:
Co s tím děláte? Nemáte třeba zakázány cookies na počítači? Já jsem trvale přihlášený ze tří kompů a úplně v pohodě......
Cookies povoleny mám,asi mi to dělá nastavení Windows,že po odhlášení z internetu mi to smaže dočasné soubory...
To by mohlo být ono....

Naposled editoval moderátor:
Nemáte někdo jen tak čistě náhodou zálohovaný modely co byly u F.Havla (přesněji všechny: 81*, 01*, OKD modely hlavně brejle kde se dal zvukově vypnout motor při stisknutí V a Viamont modely). Byl bych moc rád kdyby se aspoň něco z toho ještě nekde našlo. Díky moc.

19-ku mám, takže nie, ale dík. No určite existuje okrem T678.0012 a T679.0019 ešte jeden pomarančový, určite nejaký taký vyšiel u Filipa počas veľkého tresku pomarančov :lol: . (Medzi nimi boli i 0011 a 0025)

Robo napsal:
19-ku mám, takže nie, ale dík. No určite existuje okrem T678.0012 a T679.0019 ešte jeden pomarančový, určite nejaký taký vyšiel u Filipa počas veľkého tresku pomarančov :lol: . (Medzi nimi boli i 0011 a 0025)
Tak mám,jest-li se nepletu tyto čísla: 007,008,012,019,025.To už by jsi si mohl vybrat. :lol:

Všetky čísla okrem osmičky mám (+ aj nejaké iné), ale ak je to Taxov skin, tak nič. Inak dobre si pamätám, že bol naskinovaný pomaranč s okrúhlimi nárazníkmi a takisto jeden zo štvorice prototypov, akurát neviem, ktorý a jeden celočervený unifik :lol: .

Robo,ani nevím,čí to jsou skiny a na ten pomeranč s kulatými nárazníky se matně pamatuji.Pokud J.Skůra udělá nový model,možná,že to bude jeden z prototypů,má na ně slabost. :wink:

Robo napsal:
Všetky čísla okrem osmičky mám (+ aj nejaké iné), ale ak je to Taxov skin, tak nič. Inak dobre si pamätám, že bol naskinovaný pomaranč s okrúhlimi nárazníkmi a takisto jeden zo štvorice prototypov, akurát neviem, ktorý a jeden celočervený unifik :lol: .

Robo, většina skinů je ode mne, např. umolousaná 011 nebo leštěnka s barevnými doplňky 025. Pomeranč s kulatými nárazníky dělal určitě Jan Prchal, myslím, že je to upravený model.

Ten s okrúhlymi nárazníkmi je T 679 0002 od Jana Prchala, je celý červený bez pásov.

Zdravím. T6790002 mám, ale pouze s hranatými nárazníky. A to jsem ho kdysi stahoval od Havla... Nikdy jsem ho s kulatými neviděl. Můžete mi ho když tak někdo šoupnout? Díky.

Pomaranča s okrúhlimi náraznikmi mám, ale len T678 001... a má klasické orandžové prevedenie...

Na túto verziu modelu som chcel naskinovať T678 0012, ale ako všetci ani ja nemám času nazvyš... kedže som sa pustil do modelovania budov... zatiaľ... uvidíme čo s toho bude ďalej... ak má niekto záujem naskinovať Zvolenskú T678 0012 tak mu model rád zašlem... ak sa nikto neprihlási tak ja ju urobím, ale nie hneď...

Back
Nahoře