Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hledej vozy Saadkms.fíííííra napsal:nevite o nich nekdo neco? Hledam jak muzu a nejsou k nalezeni
lapo napsal:Ja když s nima jedu tak si složím soupravu z lužkových vozu, WR a Rola. Řidiči musí někde spát ajíst.![]()
Jest-li to nebude tím,že RoLa má malinkaté kolečka a kotoučovou brzdu,prohlídl jsem si ji v Lovosicích.když ještě RoLa jezdila.Jest-li mají kola v průměru 30cm,tak je to dost málo na pořádné brzdění a navíc s kamionem na hřebetě...Čouda napsal:lapo napsal:Ja když s nima jedu tak si složím soupravu z lužkových vozu, WR a Rola. Řidiči musí někde spát ajíst.![]()
já tam nasadil Bc+23 ROLA vozů jako ve skutečnosti a zastavit to je pořádná fuška
To by jsi nevěřil,ale prázdná souprava (často z Neměcka jela prázdná či s pár kamiony) jela o stošest,ten rachot se nedal přeslechnout na kilometry a podle mě si to kalila přes 90km/hod. a to měla 30 vozů,nepočítám ten osobní pro šoféry za lokomotivou,na délku přes půl kilometru celá souprava.Čouda napsal:Dyť by to muselo mít opravdu malé brzdící procenta a pochybuju že by podle tabulek mohla "letět kilo"