Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Četl jsem v novinách, že v úsek Břeclav - Brno se má rekonstruovat a má se tam zvýšit rychlost na 200km/h. Nevíte někdo něco konkrétnějšího?
Přece jen, až Jarda Skůra vypustí svou 380, bude škoda ji někde neprovětrat. Že bych dráhy také trochu předběhl a na těch 200 to zvednout alespoň Břeclav - Vranovice. To už je pendolíny v reálu otestováno.
:lol:

Zbyňek objavil nové využitie MSTS na testovanie ešte neexistujúcich tratí. Možno by sa to dalo využiť ( predať ) pre predvádzacie účely investorov. Bola by to taká reálna vizualizácia....

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Četl jsem v novinách, že v úsek Břeclav - Brno se má rekonstruovat a má se tam zvýšit rychlost na 200km/h. Nevíte někdo něco konkrétnějšího?
Přece jen, až Jarda Skůra vypustí svou 380, bude škoda ji někde neprovětrat. Že bych dráhy také trochu předběhl a na těch 200 to zvednout alespoň Břeclav - Vranovice. To už je pendolíny v reálu otestováno.

No to je dobrý nápad ... Dávnejšie som čítal že úsek Břeclav - Vranovice sa má rekonštruovať na 250 km/h, práve nato aby kde mali testovať Pendolína.Predtým ešte tento úsek "200-vkou" preveril aj Taurus 1116.015

Zbyněk Šemora napsal:
Zbyňku to by jsi mohl upravit i Pardubice - Choceň, tam se také lítalo při TBS na ss.......

Nevíte náhodou, proč mi vždy, když jedu od České Třebové na Prahu za stanicí Dlouhá Třebová vypadnou textury povrchu? To samé se mi stávalo ještě ve Vysočině, tam to však bylo způsobeno údajným poledníkem, který přes kritické místo procházel. Když úkol uložím a nahraju znovu v době, kdy už je vlak v poškozeném místě celý, je vše OK. Docela to ale komplikuje život. Dělá to i ostatním, nebo je chyba na mé straně?

Keby si na to este vyrobil nove vlakno, tak ti to zamknem a "zakazem" ostatnym odpovedat ... co tu sa toho o tom napisalo ... je to presne to co s Vysocinou (len pani autori asi nedavali bacha na zemepise, bo on to neni poludnik ale rovnobezka, konkretne ta 50-ta) je to problem MsTS a ucinna pomoc, ktora by zaroven nerusila Zbynkovu moznost aktualizacie NEEXISTUJE ... holt musis ukladat a nacitavat ... alebo jazdit len z Usti do Trebove ...

O této rovnoběžce je napsáno i v pokynech k instalaci tratě.
Až budu mít postaveno vše jak pře Přerov, tak přes HavlBrod, tak pak by šlo celou trať přesunout kus na jih mimo tohle prokleté místo.
Ale na druhou stranu to zase tak nevadí. Pokud by se přes DT šibovalo sem tam, tak se tento jev už neopakuje (ale nesmí se udělat SAVE/Load na jih od DT)

AndrewM

JOHNZ napsal:
Keby si na to este vyrobil nove vlakno, tak ti to zamknem a "zakazem" ostatnym odpovedat ... co tu sa toho o tom napisalo ... je to presne to co s Vysocinou (len pani autori asi nedavali bacha na zemepise, bo on to neni poludnik ale rovnobezka, konkretne ta 50-ta) je to problem MsTS a ucinna pomoc, ktora by zaroven nerusila Zbynkovu moznost aktualizacie NEEXISTUJE ... holt musis ukladat a nacitavat ... alebo jazdit len z Usti do Trebove ...

Rovnobezka to opravdu je, nikoliv polednik :-) Takze to znamena, ze ta trat je posunuta lehce k severu (2-3 minuty) ? Padesata rovnobezka severni sirky protina 010 trikrat az mezi Brandysem nad Orlici a Chocni a pote tedy jeste nasladne v Moravanech ?

Objavil som dve menšie chyby:

1.Na konci vlečky v stanici Lužice by sa zišiel dať kotevný stožiar.Dosť to pri jazde "bije do očí".Jeden síce chýba aj v Hodoníne, ale až tak "netrčí".
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.mireck.ic.cz/chyba_luzice.gif

2.Koľaje v stanici Rohatec sú zle položené.Foto je na 4. koľaji, smer Břeclav.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.mireck.ic.cz/chyba_rohatec.gif

Ešte by som mal prosbu - nedala by sa zvýšiť zobrazovacia úroveň napájačiek? Zmiznú príliš skoro, a ruší to vynikajúci dojem z jazdy.

Mirec, ty mě zničíš. Pošlu tam traťovku a dráteníky. A to ještě musím juknout na Pečky. Nebo ještě něco někde? Za chvíli jdu na to.

Zbyněk Šemora napsal:
Mirec, ty mě zničíš. Pošlu tam traťovku a dráteníky. A to ještě musím juknout na Pečky. Nebo ještě něco někde? Za chvíli jdu na to.

Viem, ale čo už so sebou narobím ??? :lol: A zatiaľ som nič neobjavil, takže asi bude chvíľu klídek ... :wink:

Měnírna

Možná, že se blbě pletu, nejsem z oboru, ale v Rostoklatech je u měnírny stahovačka, ale samotná měnírna a k ní přidružené sloupy vedení jsou asi 400m dále (všude jinde je vždycky samotná měnírna v úseku, který se projíždí se staženým smetákem) Je to tak správně?

VáclavS napsal:
No je to tam když jedu od Prahy tak asi půl kilometru před měnírnou je stahovačka to je dost daleko.
Zajeď tam vlakem, zabouchej na dveře měnírny a zeptej se jich, proč mají stahovačku půl kilometru před měnírnou. Ale že je to tak, koukněte na video na DVD s tratí BP.

menirna

je to daleko......protoze aby se moh osobak od rostoklat smer Praha rozjet poradne!!

K tématu o chybové hlášce:

1)Bylo to v aktivitě
2)Aktivita R 243
3)Autorem aktivity jsem já; žádný traffic nepoužívám
4)Ano je to umění a divím se, že to nelze ani bez používání trafficu

Tak nevím... :( Počítač mám - AMD Athlon 64 380+, nVidia GeForce 6600 GT, 2 x 512 DDR, disk 300 GB - 88% volného místa - včera defragmentováno - a stejně MSTS takhle blbne :roll:

Bylo to po dvu hodinách jízdy ( z Prahy hl. n. ) ale stejně si myslím, že by to mělo vydržet... Trvalo 20 minut než jsem to náhrál tak, abych to projel.

Teď jsem to zkoušel 3x za sebou z toho save a nemůžu to projet... A furt ten samý objekt :?
Zkusil jsem snížit i počet objektů na stupeň 9 a pořád to samé. I když je ti jinak plynulé. Není spíš chyba v tom objektu?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře