Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Potvory....díky, pošlu tam lidi, až bude chvilka času.Miran napsal:Zbyňku mám takovej dojem, že zloději byli i v Pečkách a ukradli tam několik sloupů a portálů TV přímo přednostovi před nosem.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Potvory....díky, pošlu tam lidi, až bude chvilka času.Miran napsal:Zbyňku mám takovej dojem, že zloději byli i v Pečkách a ukradli tam několik sloupů a portálů TV přímo přednostovi před nosem.![]()
Zbyněk Šemora napsal:Četl jsem v novinách, že v úsek Břeclav - Brno se má rekonstruovat a má se tam zvýšit rychlost na 200km/h. Nevíte někdo něco konkrétnějšího?
Přece jen, až Jarda Skůra vypustí svou 380, bude škoda ji někde neprovětrat. Že bych dráhy také trochu předběhl a na těch 200 to zvednout alespoň Břeclav - Vranovice. To už je pendolíny v reálu otestováno.
![]()
Zbyňku to by jsi mohl upravit i Pardubice - Choceň, tam se také lítalo při TBS na ss.......Zbyněk Šemora napsal:Četl jsem v novinách, že v úsek Břeclav - Brno se má rekonstruovat a má se tam zvýšit rychlost na 200km/h. Nevíte někdo něco konkrétnějšího?
Přece jen, až Jarda Skůra vypustí svou 380, bude škoda ji někde neprovětrat. Že bych dráhy také trochu předběhl a na těch 200 to zvednout alespoň Břeclav - Vranovice. To už je pendolíny v reálu otestováno.
![]()
No to je přesně ten problém. Už se to tu psalo !!!Pajavlaky napsal:......poledníkem, který přes kritické místo procházel.
JOHNZ napsal:Keby si na to este vyrobil nove vlakno, tak ti to zamknem a "zakazem" ostatnym odpovedat ... co tu sa toho o tom napisalo ... je to presne to co s Vysocinou (len pani autori asi nedavali bacha na zemepise, bo on to neni poludnik ale rovnobezka, konkretne ta 50-ta) je to problem MsTS a ucinna pomoc, ktora by zaroven nerusila Zbynkovu moznost aktualizacie NEEXISTUJE ... holt musis ukladat a nacitavat ... alebo jazdit len z Usti do Trebove ...
Zbyněk Šemora napsal:Mirec, ty mě zničíš. Pošlu tam traťovku a dráteníky. A to ještě musím juknout na Pečky. Nebo ještě něco někde? Za chvíli jdu na to.
Zajeď tam vlakem, zabouchej na dveře měnírny a zeptej se jich, proč mají stahovačku půl kilometru před měnírnou. Ale že je to tak, koukněte na video na DVD s tratí BP.VáclavS napsal:No je to tam když jedu od Prahy tak asi půl kilometru před měnírnou je stahovačka to je dost daleko.