Ex141Detvan
Začátečník
A používáte ke stavbě taky beta.mapy.cz?? tam je to taky vcelku dobře zobrazeno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Budu je používat, zatím jsem si vystačil se svými.Ex141Detvan napsal:A používáte ke stavbě taky beta.mapy.cz?? tam je to taky vcelku dobře zobrazeno..
Když budete hodní, tak zítra.djneon napsal:A kdy bude nová aktualizace?
Zbyněk Šemora napsal:Když budete hodní, tak zítra.djneon napsal:A kdy bude nová aktualizace?
Ale až nějak po obědě, až to zvládnu nakopírovat. 20MB to bude určitě.
Velmi rád, ale jaksi mám ze všeho takovou hlavu.duuso napsal:Zbyňek, jedna "kozmetická" otázka:
Neplánuješ vymeniť tie obludné malované "Taurusy" z Tvojho trainsetu za napr. tie čo urobil Dem a Maďarskí kolegovia z fotiek ? Myslím že by to bolo trocha lepšie. Samozrejme nič v zlom, bol to len dotaz.
Zbyněk Šemora napsal:Mirec, nestraš, právě jsem projel inkriminované místo s EC Smetana a ještě traffic proti a žádný problém.
...tak místo "učení" engu, aby rozuměl zadání psanému v češtině vymysli, aby se v místech, kde je snížená výška trojele snížila výška sběrače lokomotiv, které tudy projíždějí. To bude určitě užitečnější.bob57_cz napsal:Na nových mostech přes klidné vody mezi Břeclaví a Kútama se musí projíždět se staženými sběrači, jinak hrozí stržení sběračů !
Trolejové konzole jsou jen pár centimetrů nad spuštěným sběračem a trolej lítá vysoko nad nimi až u horní mostovky a hrozí zkratem.
( Po deštích se most scvrknul ?)