Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ex141Detvan napsal:
A používáte ke stavbě taky beta.mapy.cz?? tam je to taky vcelku dobře zobrazeno..
Budu je používat, zatím jsem si vystačil se svými.
Nemáte někdo TTP Břeclav - Hohenau?
Státní hranice je v 76.km? Změřil jsem to na ortofotomapě.
Zatím jsem koleje položil na 75. kilometr. Dál budu pokračovat až to omrknu osobně.

Stahujte novou aktualizaci:
Kód:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/70bptrat.exe
k tomu balík aktivit, kde je opravena aktivita z Lednice do Břeclavi a novější verze EC Smetana od LM.
obb1.jpg obb3.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zbyňek, jedna "kozmetická" otázka:

Neplánuješ vymeniť tie obludné malované "Taurusy" z Tvojho trainsetu za napr. tie čo urobil Dem a Maďarskí kolegovia z fotiek ? Myslím že by to bolo trocha lepšie. Samozrejme nič v zlom, bol to len dotaz.

duuso napsal:
Zbyňek, jedna "kozmetická" otázka:

Neplánuješ vymeniť tie obludné malované "Taurusy" z Tvojho trainsetu za napr. tie čo urobil Dem a Maďarskí kolegovia z fotiek ? Myslím že by to bolo trocha lepšie. Samozrejme nič v zlom, bol to len dotaz.
Velmi rád, ale jaksi mám ze všeho takovou hlavu.
Asi by to chtělo vše připravovat někam na ftp, odkud bych Trainset aktualizoval, jak budu stíhat a jak to bude akutní.
A pokud to tam někdo dá značené dle norem a vyladěné o to rychleji se dá vozidlo zařadit.
A co osobní vozy OBB? To Taurusy co mám jsou pro nim nádhera. To samé PKP.

Jen tak pro informaci, instalačku pro BP70 jsem dvakrát předělával, protože jsem tam měl drobné chybky. Když mi Michal upozornil, že se budou muset opravit i ty jeho Demo1 a Demo 3, tak jsem myslel, že mne trefí, protože jsem měl po opravě setup už vypálené 4 DVD. Ani Conbuilder ani Route Riter nenašel v aktivitách problém.
Tak jsem musel opravit 4 Paths, opět kontrola, opět nové instalačky (včetně anglické) a samozřejmě na webu smazat inzerované aktivity.exe, znovu vytvořit novou instalačku, nakopírovat na web....a zásilky DVD jsem dával dohromady do 17. hodiny včetně odeslání. Ještě že dnes nechodilo moc zákazníků. Ale stíhal jsem i jednou rukou lepit obálky druhou obsluhovat.
Takže nějaké Taurusy....
Jdu dom, už půl hodiny v práci přesluhuji (kvůli MSTS)

To jsou v Bratislve na hlavnim opravdu klacky se ctyrmi pruhy pro rychlostni soustavu? Prekvapuje me to, zvlaste kdyz se tam dosahuje rychlosti pod 50 km/h...

Kank: Už sa to tu riešilo, sú to indikátory s písmenom "Z" pre tlačenie súprav na odstavné kolajisko. Rýchlosť sa tam dosahuje až 30km/h.

Narazil som na problém - pri teste novej aktivity od Jozefa Karleca mi aktivita padla pri Odb.Parník.Najprv som si myslel že je to silným trafficom ale aj po uvoľnení trafficu to padalo naďalej.Skúšal som to prejsť aj minimálnou rýchlosťou a vždy to chcelo písať Billovi a potom pád do Windows.Urobil som preto testovaciu aktivitu v rovnakom čase (20.05 hod.) a rovnakom mieste, samozrejme iba vlak hráča.Padlo to opäť.V Explore route do nepadne.Nechápem to, ale myslel som si že je chyba v aktivite, ale ak padá aj testovacia aktivita tak naozaj neviem ... :roll: Preto Vás prosím, skúste inkriminované miesto prejsť, aby som vedel či to padne aj ostatným.Aktivitu som chcel vydať behom víkendu, takto sa to odkladá na neurčito.Ale vidám aspoň novú aktivitu od Luděka Maxu.

Do prčic ... :x Tak bude chyba u mňa ... Takže ak to frčí u Vás, tak aktivitu normálne vydám a uvidíme či to padne ...

Taky mě to padalo v tomhle místě, a to jsem to projížděl jenom s Pendolínem. Ale vzhledem k tomu, že jsem plánovál defregmentaci disku, tak jsem aktivitu uložil, nechal stranou, až po kompletní reinstalaci meho kancelářského PC, jsem se k aktivitě vrátil a v pohodě jsem timto místem projel i s trafikem, teda jenom osobákem, nic jiného tam není, až v Dlouhé Třebové.

Páni, ospravedlňujem sa - bol to planý poplach.Nahodil som 70bptrat a už to bolo bez pádu.Asi to bolo spôsobené tým, že som aktivitu hral na pracovnej 69.2bptrat.Takže zajtra podľa plánu bude aktivita k downloadu.

Na nových mostech přes klidné vody mezi Břeclaví a Kútama se musí projíždět se staženými sběrači, jinak hrozí stržení sběračů !
Trolejové konzole jsou jen pár centimetrů nad spuštěným sběračem a trolej lítá vysoko nad nimi až u horní mostovky a hrozí zkratem.
( Po deštích se most scvrknul ?)

bob57_cz napsal:
Na nových mostech přes klidné vody mezi Břeclaví a Kútama se musí projíždět se staženými sběrači, jinak hrozí stržení sběračů !
Trolejové konzole jsou jen pár centimetrů nad spuštěným sběračem a trolej lítá vysoko nad nimi až u horní mostovky a hrozí zkratem.
( Po deštích se most scvrknul ?)
...tak místo "učení" engu, aby rozuměl zadání psanému v češtině vymysli, aby se v místech, kde je snížená výška trojele snížila výška sběrače lokomotiv, které tudy projíždějí. To bude určitě užitečnější.
A to tu byly hlasy, že trolej v Česku je chybně zadaná, měla by být o pár desítek cm výše. To by jsi už nepodjel pod žádným mostem.
Jinak obecně platí v nastavení MSTS. Vypínat trolejové vedení, stejně jako vykolejení, jinak jste mimo realitu.

Jednoduché řešení: dejte pod most na TV speciální odizolované matice jako jsou pod mostem v Praze u Výstaviště a bude po problému (nikdy tam nebyl zkrat přitom j rozdíl mezi tv a mostem jen asi 10 cm!!!)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře