jeffer napsal:
zdravim! mam problem s aktivitou pendolino v useku zabreh - praha konkretne: (bezim na BP70.1)
bez akehokolvek predchadzajuceho varovania sa seka v predtym bezproblemovom (s inymi vlakmi) mieste (zacne chrastit na disku a posle ma k billovi - tesne pred tymto miestom 30fps a odrazu prec) je to konkretne tesne za poslednym navestidlom v ceskej trebovej smer dlouha trebova (posledne navestidlo v useku na 90 - tesne pred poslednymi vyhybkami).
usek po toto miesto zjazdny bez problemov...
problem - zda sa nastava okolo casu 20.05:20 ale ked som hladal nejake vlaky co by sa mohli v tom case pridavat do sveta tak som nasiel: v case 20.05:00 sa pridavaju minimalne 4 vlaky z toho 2 nezmyselne do useku pardubice-praha a dva Pn do prave prechadzaneho useku (chocen - trebova) + 10 sekund po nich by sa mal pridat osobak usti-letohrad zrejme do uno. neviem ci tato hromadka vlakov spodobuje problemy alebo nie...
ak by mal niekto iny problemy nech neostava ticho...
Presne tento problém som opisoval nedávno ... A máme to tady ... Ak si zalistuješ, všimneš si že všetkým to nepadalo, takže som aktivitu normálne vydal.Ale po pozornejšom preštudovaní aktivity som si všimol že v 20.05 nabiehajú 4! traffic vlaky.Preto som urobil menšiu fintu - v Českej Třebovej som zastal (porucha, nič neobvyklé ...

) a počkal som do 20.06 a úsekom som prešiel bez problémov a mal som mimoriadnosť navyše - musel som dohnať meškanie ... Ale teraz sa črtajú dve otázky -
1) prečo to nepadalo ostatným ?
2) prečo mi to padlo aj pri jednoduchej aktivite ? A to som to na 70bptrat prešiel s TA a nespadlo to ...