Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Ale kdyby někdo postavil perony na míru, tak nebudou universální. Sice Tvé kolejiště používám jako plánek plus fotky od Nebuluse, na pohled je mé nádraží totéž, ale není to totéž. Ty máš poloměry z dynamických kolejí, já mám kombinace R250 a R500 a dynamické koleje. Bratislava hl.st. je těžké nádraží na vytvoření v MSTS. Dle fotek jsem i položil odstavné koleje vpravo od tunelu. Ale tam je to samá rampa nevím nevím, ...Miroslav Sárkány napsal:Díky moc, to sa bude skôr hodiť Duusovi, on dorobí krajinu...
Miro, ty kilometrovníky na mostech a podjezdech, souhlasí to? (abych zase nemusel bourat) V kilometru 57,5 je podjezd na Nové Mesto a začíná oblouk vpravo. Klesání tam máš 2,5 promile. Do podjezdu, koukal jsem do veeeelmi stručných dodatků ŽSR a maximální sklon je 11 promile, tak odhaduji, že to bude pod ten podjezd. Když tak mne oprav. Jestli máš kilometrické polohy návěstidel a rychlostníků po Bratislavském uzlu, poslal by jsi mi něco na email? Ale bez videa toho stejně moc nezvládnu...
Jinak stavím, stavím. Jak na Nový rok, tak po celý rok.