Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Miroslav Sárkány napsal:
Díky moc, to sa bude skôr hodiť Duusovi, on dorobí krajinu...
Ale kdyby někdo postavil perony na míru, tak nebudou universální. Sice Tvé kolejiště používám jako plánek plus fotky od Nebuluse, na pohled je mé nádraží totéž, ale není to totéž. Ty máš poloměry z dynamických kolejí, já mám kombinace R250 a R500 a dynamické koleje. Bratislava hl.st. je těžké nádraží na vytvoření v MSTS. Dle fotek jsem i položil odstavné koleje vpravo od tunelu. Ale tam je to samá rampa nevím nevím, ...
Miro, ty kilometrovníky na mostech a podjezdech, souhlasí to? (abych zase nemusel bourat) V kilometru 57,5 je podjezd na Nové Mesto a začíná oblouk vpravo. Klesání tam máš 2,5 promile. Do podjezdu, koukal jsem do veeeelmi stručných dodatků ŽSR a maximální sklon je 11 promile, tak odhaduji, že to bude pod ten podjezd. Když tak mne oprav. Jestli máš kilometrické polohy návěstidel a rychlostníků po Bratislavském uzlu, poslal by jsi mi něco na email? Ale bez videa toho stejně moc nezvládnu...
Jinak stavím, stavím. Jak na Nový rok, tak po celý rok.

Kilometre z hlavného do Rače súhlasia aj s tým podjazdom, akurát Vinohrady sú o 100m ďalej, kvôli polomeru oblúka a uhlu. Čo sa týka sklonových pomerov, tie nemám presne, lebo v dodatku to je popísané trochu odveci, šak to poznáš. A až tak naspamäť tú štreku nepoznám, ak máš materiály ohladne sklonových pomerov, tak použi tie. Ale 11 promile môže byť na spojke do Nového Mesta volakde od prvého oddielového až pod podjazd. (Z Mesta na Hlavné s 240 a šiestimi vozmi tak na 20.-25. odbočke a drží si 60km/h). Inak dám dokopy videá a prefotím Ti zas dodatky a pošlem.

nejde

Dobry den pane šemoro
chci se zeptat kolik stoji nova vase trat protoze me vubec nejde!!
zkousel sem uz 3krat preinstalovavat celej train simulator i s vasi trati,ale bezvysledne.........postupy sem delal taky podle vasich pokynu takze uz nevim.............

Re: nejde

Tom napsal:
Dobry den pane šemoro
zkousel sem uz 3krat preinstalovavat celej train simulator i s vasi trati,ale bezvysledne.........postupy sem delal taky podle vasich pokynu takze uz nevim.............

Je třeba vydržet :!: Trať se může načítat i 5 minut!

Tom napsal:
Dobry den pane šemoro

Jedna věc je, co píše Pavlík, závisí to na počtu aktivit a druhá věc je, že kromě Luhačovic nesmí být v Routes jiná trať (kromě základních MSTS)
Cena je zde: http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_distribuce.htm
Ale mám tam nesprávně napsané zahraničí, teď na to koukám, což ale není Váš případ.

Naposled editoval moderátor:

Zbyněk Šemora napsal:
Tom napsal:
Dobry den pane šemoro

Jedna věc je, co píše Pavlík, závisí to na počtu aktivit a druhá věc je, že kromě Luhačovic nesmí být v Routes jiná trať (kromě základních MSTS)
Cena je zde: http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_distribuce.htm
Ale mám tam nesprávně napsané zahraničí, teď na to koukám, což ale není Váš případ.
Já mám ještě v adresáři s Vaší tratí trať Čáslav - Třemošnice. S tou by vše mělo fungovat také :D !

Naposled editoval moderátor:
no proste se mi tu zhrouti jeste pred nactenim train s.........,aktivity tam mam jen ty nejnovejsi a jinou trat krome vasi a zakladnich tam nemam.....

Tom napsal:
no proste se mi tu zhrouti jeste pred nactenim train s.........,aktivity tam mam jen ty nejnovejsi a jinou trat krome vasi a zakladnich tam nemam.....

Zkus se rozepsat dál: jaké máš Windowsy, jaký máš hardware, co to přesně píše... A zkusíme, co se dá dělat.

Pavlík napsal:
Tom napsal:

Zkus se rozepsat dál: jaké máš Windowsy, jaký máš hardware, co to přesně píše... A zkusíme, co se dá dělat.
Nebude např.tím že nemáš nějaké předešlé aktualizace?Pokud jí to bude hledat tak to klidně může padnout.Ono to jelo i na P III 600Mhz a int. grafice.

Mám problémek, po posledních 3 aktualizacích, všechny 64 (základ+ačko+bečko) mi v aktivitě se Svatoplukem neustále někde háže, že mi nejde přidat jakejsi most a ještě něco jako silo tušim. A aktivita s rychlíkem do Valtic mi nejde vůbec pošle mě to k Billovi, čím to je,??

infected.bass napsal:
A aktivita s rychlíkem do Valtic mi nejde vůbec pošle mě to k Billovi, čím to je,??

Aktivita byla aktualizovaná v rámci "áčka nebo béčka". Byla přidána ve formátu apk do Activities, takže se musí znovu rozbalit. Ale Zbyněk tady na foru o tom psal. Ta původní verze vydaná s aktualizací 64 ti nepojede z důvodu změn v kolejišti.

Zdeněk Itterheim napsal:
Zbyňku kde je chybus, proč je cedule Začátek pom. jízdy utopená?

To vypadá na Velim. Podjezd tam nemám, jedině jestli tam není díra pod kolejemi a jestli ani to ne, tak už jen UFO

Co je to?

Chtěl jsem se zeptat, jestli se někomu neobjevuje něco podobného:
(Objevuje se to nepravidelně od Brna hl. n.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.palaba.cz/screen1.jpg

A tady bych se ještě rád vrátil k těm chybějícícm silnicím:
Je to u vjezdu do Vranovic směrem od Brna a takhle to mám na celé trati :(
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.palaba.cz/screen2.jpg

Re: Co je to?

Tom Kladno napsal:
A tady bych se ještě rád vrátil k těm chybějícícm silnicím:
Je to u vjezdu do Vranovic směrem od Brna a takhle to mám na celé trati :(

Nastav si nastavení grafiky na maximum a silnice se všude zase objeví :P

Pulsující světlo

Mě se občas stává, že mi jakoby „rozednívá a stmívá“ v krátkých intervalech při nočních aktivitách. Hlavně v úsecích kolem Ústí nad Orlicí. Je to nějaká chyba MSTS nebo něčeho jiného?

pro pavlika..................

takze mam procesor Athlon 2,6 grafiku Radeon 9600 pro a ramky mame
1 gigac..............proste pri spousteny dela to pres trainstore zadam trat pana semory a ojevi se obrazek kde sou ty americke koleje, proste ten uvodni ,vubec nenajede spodni lista a hned se to zhrouti a je tam ta ikonka s zhroucenim..........vubec si nevim rady...............pac sem to uz reinstaloval nekolikrat podle pana semory,ale bezvysledne

Tom: jestli to dělá i ve volné jízdě, tak ro vypadá na totálně rodrbaný MSTS.
Mě se jednou podobné grafické čárance podařili v počátcích mé tvorby. Mizel mi terén, při různých pohledech se mi zobrazovali kubistické obrazce, chvílemi jsem letěl vzduchem a u Vranovic jsem odklikával chybějící objekty.
Způsobovala to nesprávná tvorba aktivit. Udělal jsem jednu aktivitu, OK. Postavil jsem druhou, ale z pohodlnosti jsem do traffic používal servisy z té první aktivity. A to byl celý problém.
Pokud je mi známo, sdílet se dá pouze consists. Šel by i Paths, ale nedoporučuji, protože pro trafiic je nutné, aby se vlak objevil jen na dobu, kdy jej může vidět hráč.

Mne sa párkrát stalo, že mi napr. za Brnom alebo Kolínom začal MSTS vydávať divné zvuky pripomínajúce nahrávanie z magnetofónovej kazety do dnes už historického "počítača" Sinclair ZX Spectrum. Naštasie to bolo iba pár sekundové pískanie a opakovalo sa možno každých zopár sto metrov. Pravdepodobne MSTS nezvládal prehrávanie nejakého zvuku. Po SAVE/LOAD to bolo zase OK. Podotýkam že to nepovažujem za chybu trate, ale samotného MSTS ( alebo XP, alebo PC apod).

nebulus napsal:
Mne sa párkrát stalo, že mi napr. za Brnom alebo Kolínom začal MSTS vydávať divné zvuky pripomínajúce nahrávanie z magnetofónovej kazety do dnes už historického "počítača" Sinclair ZX Spectrum. Naštasie to bolo iba pár sekundové pískanie a opakovalo sa možno každých zopár sto metrov. Pravdepodobne MSTS nezvládal prehrávanie nejakého zvuku. Po SAVE/LOAD to bolo zase OK. Podotýkam že to nepovažujem za chybu trate, ale samotného MSTS ( alebo XP, alebo PC apod).
Tohle mi dělá, pokud mám blízko PC mobilní telefon, respektive připojení Eurotel a náhodou se z webu načítají některá data, například příjem pošty.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře