Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Aktivity

Zdravím Vás, nemá někdo nějaké zajímavé aktivity? všechny co jsem sehnal sem projel, většina z nich mi nejde, pač soubor cd_Rils.wag nebyl nalezen ikdyž ho tam mam. Něco kolem Prahy by se hodilo, těch je fakt málo, díky

Neumím po slovensky ale tak ďakujem pěkně za radu :)
Jinak jsem magor začátečník asi :)) zřejmě sem udělal chybu někde při odstraňování aktivit před instalací BP64.. když si teď chci zajezdit nějakou aktivitu od té ČT směrem na Moravu, tak to prostě nejde :((
Normálně sem po instalaci BP63 vymazal obsah složek Activites Paths Services Traffic a Consists, nainstaloval BP64, 641, 642, a pak aktivity NEW, nejde to, nechapu :(

Drummaster napsal:
Jinak jsem magor začátečník asi :)) zřejmě sem udělal chybu někde při odstraňování aktivit před instalací BP64.. když si teď chci zajezdit nějakou aktivitu od té ČT směrem na Moravu, tak to prostě nejde :((
Normálně sem po instalaci BP63 vymazal obsah složek Activites Paths Services Traffic a Consists, nainstaloval BP64, 641, 642, a pak aktivity NEW, nejde to, nechapu :(

Vymazání těchto složek s tím nemá souvislost. Zkus default.

Asi přeinstalnu všechno znova, to bude optimální, akorát by mě zajímalo, když mam na DVD trať od Kůt. přes Brno, Kolín a končí to někde u obce Tatce, tak kterou BP akt. mam začít? Teď sem zkoušel si zajezdit aktivitu Zaječí - Hodonín a napsalo mi to, že trať chybí, to se mi ninkdy nestalo

Drummaster napsal:
Asi přeinstalnu všechno znova, to bude optimální, akorát by mě zajímalo, když mam na DVD trať od Kůt. přes Brno, Kolín a končí to někde u obce Tatce, tak kterou BP akt. mam začít? Teď sem zkoušel si zajezdit aktivitu Zaječí - Hodonín a napsalo mi to, že trať chybí, to se mi ninkdy nestalo

Na DVD, nebo přímo na úvodní obrazovce ve hře vidíš datum a číslo aktualizace.
Ještě mě napadlo neinstaloval jsi přes novější aktualizaci starší?
To Hawk:
A jakou, když to vymazal?

Ne ne, instaloval jsem všechno po pořadě, přeinstaluji to a uvidíme... Jo a je to verze 28.4.2005

Boby napsal:
Drummaster napsal:

Vymazání těchto složek s tím nemá souvislost. Zkus default.

To Drummmaster : Zkus ještě upřesnit, co to píše, že Ti to nejde.....hláška typu nejde mi to nám určitě nepomůže lokalizovat chybu....

Pokud má všechny aktualizace komplet,může to být i problém HW,záleží taky jak to má nastaveno,nemusí to stačit načíst

Ja som dvakrát preinštalovával MSTS s traťou B-P. Zakaždým sa mi podarilo :eek: vynechať nejakú aktualizáciu. Prvý krát som pri ceste z Letohradu jazdil vlakom bez koľají cez kopce. Po doplnení vynechanej aktualizácie problém zmizol. Po nejakom čase pri preinštalácii som tiež niečo vynechal, ale prejavovalo sa to iba pri prejazde cez nejakú dedinu, kde mi to hlásilo chýbajúce objekty. Po odklikaní to fičalo v pohode ďalej.

Naposled editoval moderátor:
Pane šemora z neznámých důvodů se mi v okolí Podivína utrhly 4 vagony: Sgs: Nol, 2x Sgs: prázdný, Raj Lhosit. :eek:

Kdo se těšil, může stahovat další aktualizaci, navazující na 64.2.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/65bptrat.exe ,kolem 25MB.
do sleziny to lepší nebude, maximálně něco mohu dotvořit cestou do Prahy.
Ve složce Activities je od Michala Tučka úprava jeho aktivity v apk. Původní kvůli změnám v kolejích bude nefunkční. Ale za to odvezete mašinku až do depa v Bratislavě.
Práce na Kúty - Bratislava je ještě hodně, ale snažil jsem se, jak to šlo.
Doplnil jsem vodní jeřáby do Kolína, Pardubic a České Třebové. Všude tam, kde se mi je podařilo z fotek identifikovat.

Zbyněk Šemora napsal:
Kdo se těšil, může stahovat další aktualizaci, navazující na 64.2.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/65bptrat.exe ,kolem 25MB.
do sleziny to lepší nebude, maximálně něco mohu dotvořit cestou do Prahy.
Ve složce Activities je od Michala Tučka úprava jeho aktivity v apk. Původní kvůli změnám v kolejích bude nefunkční. Ale za to odvezete mašinku až do depa v Bratislavě.
Práce na Kúty - Bratislava je ještě hodně, ale snažil jsem se, jak to šlo.
Doplnil jsem vodní jeřáby do Kolína, Pardubic a České Třebové. Všude tam, kde se mi je podařilo z fotek identifikovat.

Já si pěkně počkám až to bude na webu, do té doby nic nestahuji !!

JOHNZ: Okrem toho čakania si láskavo odpustite takéto drísty!

Tak jsem si stáhnul pěknou aktivitu R 203 CHOPIN ze stránek http://tkanlokopage.ic.cz/ a nechápu jedné věci. Když přijedu do Břeclavi, a odpojím loko, a chci se rozjet, tak mi MSTS zatuhne a nebo mne to pošle k Billovi. Nevíte, kde by mohl být problém ?

Ad Chopin:
V Břeclavi nedoporučuju vykukovat z okénka,také se mi stalo,že mi to padlo,ale na vjezdovém do Břeclavi.Proto je třeba stále ukládat SAVE i těsně před odjezdem s Nex.Po pádu a načtení ze save jede aktivita dál.

Nová aktualizace nejde stáhnout,zkouším to celý den.Vyskočí hláška,že FTP server je přetížený,mám to zkusit později. :roll:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře