Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Problem

KJ_Ross napsal:
Mam takovej pocit, od instalace BP64, ze kdyz si chci zahrat skoro jakoukoliv aktivitu, mam následující problém http://drummaster.borec.cz/problem.GIF
čím to může být?
Máš u toho odpovídající global pro tuhle štreku? Kdysi, pokud si ho neměl, tak to padalo už při startu, ale třeba se tam něco změnilo.....
Tohle totiž vypadá jako by tam nebyla žádná spustitelná trať......

Naposled editoval moderátor:
nic jsem s tim nedělal, prostě jsem instaloval normálně aktualizace a teď najednou tohle, jinak to spouštím přes Train Store, ale nevim si s tímto problémem rady :roll:

KJ_Ross napsal:
nic jsem s tim nedělal, prostě jsem instaloval normálně aktualizace a teď najednou tohle, jinak to spouštím přes Train Store, ale nevim si s tímto problémem rady :roll:
Tak packatel je známý.....zdroj problémů bude zřejmě trainstore....ale jaký je přesný postup aktualizace trati Ti nepovím, protože TS nepoužívám

Musíš v Trainstore dát VŠE ZPĚT DO MSTS a teprve POTOM instalovat aktualizace tratí i vozidla do trainsetu. Jinak to bude dělat "bordel".

mám stejnej problém..nepomohlo nic mazání kopírování nový instalace furt mám šedo vyřešil ste to někdo?

Mám dojem, že jsem před nějakou dobou měl stejný problém. Jediné, co pomohlo, byla taková instalace, při níž zůstanou vedle BP i originální trati MSTS.
Druhá možnost je, že v adresáři tratě není žádný path, který zůstane funkční i po aplikaci aktualizace 64 :) .

mld napsal:
Mám dojem, že jsem před nějakou dobou měl stejný problém. Jediné, co pomohlo, byla taková instalace, při níž zůstanou vedle BP i originální trati MSTS.
Druhá možnost je, že v adresáři tratě není žádný path, který zůstane funkční i po aplikaci aktualizace 64 :) .

Originální tratě tam být nemusí. To je blbost. Ale ta druhá část odpovědi je docela reálná. Napište, jestli používáte Trainstore anebo ne.

Jiří díky za info, to je pozůstatek po starých kolejí před rekonstrukcí a dělníci se vykašlali přizpůsobit peron. Mají po prémiích. Zítra to opravím.
Kdyby něco, dejte vědět sem, obrázky stačí menší. Sem proto, aby mi více uživatelů neposílalo to samé na email.
Ohledně Trainstore, také se mi to stalo, že se mi neobarvili políčka pro spuštění MSTS. A opravdu to byly staré nekompatibilní aktivity, kde se potrhal Paths. Po přeinstalaci aktivit už vše OK. A to jsem chtěl jet jen volnou jízdu pro test 451.

Pavlík napsal:
Originální tratě tam být nemusí. To je blbost.

To jsem si také myslel. Ale nic jiného nefungovalo :D . Jednoho dne jsem na nový harddisk zkopíroval vše ze starého, a MSTS se začal chovat divně. Provedl jsem reinstalaci, ale když jsem dostal na disk Simulátor bez originálních tratí a nainstaloval trať Břeclav – Praha, nefungovala... Zkoušel jsem všechno možné, ale z nějakého důvodu tato trasa běhá jenom tehdy, když jsou vedle ní i originální tratě... Jaký to má důvod, zatím nevím :eek: .

KJ_Ross napsal:
Tento problém mi způsoboval TrainStore, snad už všechno bude OK
Ať chybí paths nebo cons, chová se to stejně, traťi nejdou spustit.
Za to nemůže TrainStore ale jeho obsluhovatel.

P.V napsal:
KJ_Ross napsal:

jak si ho vyřešil ? mě se to furt nedaří TrainStore si trvá na svým a furt to nejde...

Pavle, prosímtě, když Trainstore nerozumíš, tak si ho neinstaluj! Odinstaluj ho a už se nebudeš trápit.Jenže než ho odinstaluješ tak dej v liště NÁSTROJE, VŠE ZPĚT DO MSTS (pokud to ještě nemáš) a teprve potom ho odinstaluj. Pokud nemáš českou verzi tak se podívej nejdřív semhle http://www.cbox.cz/semora/MSTS/mstssoftware.htm

Pavlík napsal:
P.V napsal:
KJ_Ross napsal:

jak si ho vyřešil ? mě se to furt nedaří TrainStore si trvá na svým a furt to nejde...

Pavle, prosímtě, když Trainstore nerozumíš, tak si ho neinstaluj! Odinstaluj ho a už se nebudeš trápit.Jenže než ho odinstaluješ tak dej v liště NÁSTROJE, VŠE ZPĚT DO MSTS (pokud to ještě nemáš) a teprve potom ho odinstaluj. Pokud nemáš českou verzi tak se podívej nejdřív semhle http://www.cbox.cz/semora/MSTS/mstssoftware.htm

nejsem blbej trainstore mám tříčtvrtě roku .. vymazal sem obsah jeho adresářů v routes a do msts nainstaloval z nový instalace aktivity ale i přes to to furt nejede když si udělám aktivitu v activity editoru tak to jede normálně ale s těma staženejma to nejde a to se netýká trainstore ten je z toho mimo ..

2 P.V> Musíš ty obsahy složek smazat nejen TrainStoru, ale i trati a pak teprve nainstalovat nové aktivity.....

P.V napsal:
Pavlík napsal:
P.V napsal:
KJ_Ross napsal:

nejsem blbej trainstore mám tříčtvrtě roku .. vymazal sem obsah jeho adresářů v routes a do msts nainstaloval z nový instalace aktivity ale i přes to to furt nejede když si udělám aktivitu v activity editoru tak to jede normálně ale s těma staženejma to nejde a to se netýká trainstore ten je z toho mimo ..

No jo, jenže neměl bys mazat obsah jeho adresářů v Routes! Mohl sis vymazal důležitá data ohledně trati! Hlavně nesmíš mazat složku TSDATA!Jinak bys musel znovu nainstalovat MSTS a posléze BP. Prostě ti chybí důležité hlavní soubory v trati.

P.V napsal:
KJ_Ross napsal:

Zřejmě si vymazal nějaká data, v Train Store máš sice uvedenu nějakou aktivitu, ale ve skutečnosti tam vůbec není. Když mažeš něco v MSTS a Train Store necháváš být, to je potom holt těžký...
Ještě se mrkni, v Train Store když máš nějakou tu aktivitu která ti nejde, tak jestli ji máš ve složce Activites s koncovkou act. Pokud ne tak ji rozbal znovu z *.apk
Mimochodem, teď se tím ani tak nezabývám, testuji trať Praha - Děčín ( dostupný zatím jen úsek Ústí n/L. sever - Lukavec) :wink:

tak nakonec s tím trainstore neměl co dělat..pomohla až reinstalace msts a předtím ručně vymazání jeho dat z registrů až potom to začlo fungovat normálně .. tahle hra neustále překvapuje něčím novým

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře