Beatlesák
Pokladník
Žižkovský Josef napsal:Beatlesák napsal:Zbyňku nezapomeň do toho provozu dát Cadilac od Bédy Trávníčka![]()
Tak ten tam chybí,napřed ho musí někdo vyhrát.
No jo dneska vytáhly Svitavy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Žižkovský Josef napsal:Beatlesák napsal:Zbyňku nezapomeň do toho provozu dát Cadilac od Bédy Trávníčka![]()
Tak ten tam chybí,napřed ho musí někdo vyhrát.
VáclavS napsal:Pěkné textury kolejí Zbyňku, dobrá práce.
Ale mám problém který byl popsán zde jako Chcete vyjet z Msts, zmáčknete Escape a spadne celý Msts. Prostě mi trať při zmáčkutí Esc padá do Windows. Nemáte někdo zkušesnosti s tímto problémem? Díky.
Snažil jsem se, snažil a po nakopírování aktualizace jsem měl 39 horečky. Tímto se omlouvám všem, kterým jsem včera slíbil odeslání DVD. Na to už nebylo sil. Byl jsem rád, že jsem se doplazil do postele. Musí to počkat do pondělí. Také na zítřejší slezinu v Bratislavě jsem se těšil, teď mohu jet tak leda do p****Petr K napsal:Zbyňku velké díky za úpravy Ustí -Letohrad.![]()
Šnek napsal:Ahoj Zbyňku mám problémy odjet z Brna hl.n. do Židenic.Zkouším to v aktivitě bez aktivity jenom jako projíždění tratě,ale na mostě kde začíná 85 bác a konec.Šnek
Bohužial Nebulus, ked podal reality tak podla reality....jižní spojka má největší visuté parkoviště ve Střední Evropě.....most na Štěrboholské radiále.....a poslední dobou je to parkoviště pro kamiony od Hostivaře až po Barrandov....nebulus napsal:Zbyňku, mne sa všeobecne zdá tá doprava na cestách moc silná. Konkrétne uvediem Kúty, ale aj inde som si to všimol. Menej je niekedy viac.
To jsou zatím bezvýznamné připomínky. Já nevím, kam skočit napřed. Tam problém, problém s vozy, v Brně padalo MSTS, v Klučově zloději ukradli cedule před zastávkou, dosazuji nové návěsti EP, neumíš si představit kolik hodin, respektive dní zabere osazení hloupých cedulí. Dnes zavřu oči a budu stále ve snu osazovat rychlostníky a EP.nebulus napsal:Napríklad cez Kúty jazdím pravidelne a autá jazdia s odstupom asi 60 sekúnd, ale sú tam aj väčšie pauzy. Samozrejme závisí od času. Treba zvoliť nejaký kompromis...
Zbyněk Šemora napsal:Opravná aktualizace plus nějaké další práce:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/671bptrat.exe
Doplnění Trainsetu Johnzovými:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zscs_363140.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_362015.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_363137.rar
A Robo, Duuso:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_754.rar