Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
aktualizace 67

Zbyněk mě pověřil, abych dal ven odkaz na další aktualizaci (67):

ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/67bptrat.exe (27 MB)

Novinky:
Oprava některých chyb ve World, krajina kolem Malacek, nové rychlostníky a návěsti EP.
Rychlostníky osazeny převážně v úseku Bratislava - Kúty. Opatov - odb Parník jsou nové podmíněné stahovačky,
které by měly náhodně svítit.
Změněn automobilový provoz, nová auta doplnil J Žižkovský

Naposled editoval moderátor:
Pěkné textury kolejí Zbyňku, dobrá práce.
Ale mám problém který byl popsán zde jako Chcete vyjet z Msts, zmáčknete Escape a spadne celý Msts. Prostě mi trať při zmáčkutí Esc padá do Windows. Nemáte někdo zkušesnosti s tímto problémem? Díky.

VáclavS napsal:
Pěkné textury kolejí Zbyňku, dobrá práce.
Ale mám problém který byl popsán zde jako Chcete vyjet z Msts, zmáčknete Escape a spadne celý Msts. Prostě mi trať při zmáčkutí Esc padá do Windows. Nemáte někdo zkušesnosti s tímto problémem? Díky.

Když sem jel 1. díl seriálu aktivit Os 5003, tak mi to nespadlo ani po stisku Esc.

Petr K napsal:
Zbyňku velké díky za úpravy Ustí -Letohrad. :eek:
Snažil jsem se, snažil a po nakopírování aktualizace jsem měl 39 horečky. Tímto se omlouvám všem, kterým jsem včera slíbil odeslání DVD. Na to už nebylo sil. Byl jsem rád, že jsem se doplazil do postele. Musí to počkat do pondělí. Také na zítřejší slezinu v Bratislavě jsem se těšil, teď mohu jet tak leda do p****

Naposled editoval moderátor:
Pokud používáte pod Global BP i jiné tratě, asi bude nutné i překopírovat textury kolejí z BP. Chybět bude určitě acleantrack1_02.ace kam je z Global směrováno na vyhýbky s dřevěnými pražci. To samé je nutné i se zimními texturami. Pokud chcete koleje jako v BP, tak překopírujte do ostatních tratí (pod GlobalBP) z Textures:
acleantrack1.ace ......starý beton
acleantrack1_02.ace ......dřevo
acleantrack2.ace ......kolejnice

To samé i v Textures/Snow
Netestoval jsem to, nevím pokud v jiné trati nenajde acleantrack1_02.ace, jestli jej vytáhne z BP, ale jednou byl podobný problém s tunely. když se měnily originální čtveraté za modelové kulaté.

Ahoj Zbyňku mám problémy odjet z Brna hl.n. do Židenic.Zkouším to v aktivitě bez aktivity jenom jako projíždění tratě,ale na mostě kde začíná 85 bác a konec.Šnek

Šnek napsal:
Ahoj Zbyňku mám problémy odjet z Brna hl.n. do Židenic.Zkouším to v aktivitě bez aktivity jenom jako projíždění tratě,ale na mostě kde začíná 85 bác a konec.Šnek

Právě jsem to zkusil s Brejlovcem a 5 vozy ve volné jízdě. Máš pravdu, přesně tam bác. Ach jo.
Už to jede. Smazal jsem dvě složitější fabriky a nahradil jednodužšími a také trochu zjednodušil zástavbu na nákladním průtahu. Velká města budou asi problém a ne malý. Tam bude opravdu nutné vyrobit kulisy, domy 1D, ať to vypadá jak to vypadá, jinak si nezajezdíme.
Kdyby jste ještě na něco narazili, kde to padá i ve volné jízdě, dejte vědět. Ale například Michal Tuček mi hlásil dojmy z nějaké aktivity Breclav - ČT a projel kritický úsek bez úhony, alespoň nic nehlásil.

Nedá se nic dělat, vydám další update trati, ať můžete jezdit.
V leže jsem osadil nové rychlostníky a návěsti EP z Prahy až do Lhoty pod Přeloučí. Ke stahovačkám přibyly i měnírny, v Praze na Jižní spojce jsem konečně položil silnici a nasadil tam silný provoz, ať to odpovídá hlášení v rádiu. :lol: V Běchovicích nadjezd mi připadal moc vysoko, tak šel trochu dolů a provoz aut také. A další detaily. Takže bacha, až Vám budou stahovačky náhodně svítit.

Zbyňku, mne sa všeobecne zdá tá doprava na cestách moc silná. Konkrétne uvediem Kúty, ale aj inde som si to všimol. Menej je niekedy viac.

nebulus napsal:
Zbyňku, mne sa všeobecne zdá tá doprava na cestách moc silná. Konkrétne uvediem Kúty, ale aj inde som si to všimol. Menej je niekedy viac.
Bohužial Nebulus, ked podal reality tak podla reality....jižní spojka má největší visuté parkoviště ve Střední Evropě.....most na Štěrboholské radiále.....a poslední dobou je to parkoviště pro kamiony od Hostivaře až po Barrandov....

Doprava v Kůtoch.....je tam u nádraží jenom malá okreska...provozně nic moc, ale když jsme tam s Mirom nahrávali zvuky na 263, tak to tam vypadalo jak na magistrále v 8 ráno :-(

Napríklad cez Kúty jazdím pravidelne a autá jazdia s odstupom asi 60 sekúnd, ale sú tam aj väčšie pauzy. Samozrejme závisí od času. Treba zvoliť nejaký kompromis...

nebulus napsal:
Napríklad cez Kúty jazdím pravidelne a autá jazdia s odstupom asi 60 sekúnd, ale sú tam aj väčšie pauzy. Samozrejme závisí od času. Treba zvoliť nejaký kompromis...
To jsou zatím bezvýznamné připomínky. Já nevím, kam skočit napřed. Tam problém, problém s vozy, v Brně padalo MSTS, v Klučově zloději ukradli cedule před zastávkou, dosazuji nové návěsti EP, neumíš si představit kolik hodin, respektive dní zabere osazení hloupých cedulí. Dnes zavřu oči a budu stále ve snu osazovat rychlostníky a EP.
A ty přepočítáváš auta na každé okresce. Když tam dáš 60sekund, tak tam žádné auto nikdy nepotkáš. Já dávám nejvíce 15 s a mám pocit, že je silnice prázdná.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře