Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak to toho dáváš stahovat moc najednou. Ze serveru ftp:(nebo http:)//msts.tyk0kso.sk/ můžeš stahovat jen jednu věc. Pokud budeš něco odtamtud stahovat a dáš stahovat (opět z ftp:(nebo http:)//msts.tyk0kso.sk/) něco dalšího, tak to po tobě bude chtít heslo. Až stáhneš to první, tak si dej stahovat to druhý a pude to :wink: .

Naposled editoval moderátor:
Keď pán Boh dá a my nič nepokazíme tak budú aj nejaké Bratislavské 754-ky,fotky sú aj budú, len času je málo,bude to realistickejšie,chodia s ER vlakmi do Viedne,podľa informácií z nemenovaného zdroja si ich rakúski rušňovodiči mýlia s monopostmi F1 - stále preskoky na alternátoroch a v stajni Bratislava hl. nestíhajú opravovať...hehe

P.S.:754 010-7 je Robova.

duuso napsal:
...podľa informácií z nemenovaného zdroja si ich rakúski rušňovodiči mýlia s monopostmi F1 - stále preskoky na alternátoroch a v stajni Bratislava hl. nestíhajú opravovať...hehe

Keď oni si myslia že kontrolér 754 má len dve polohy: 0 a 100% :x ...

Mám otázku.Aktualizácia 671 pre mňa problém z prejazdom Brna nevyriešila.Je to problém PC.V Brne musím hustotu objektov znížiť o tri dieliky, ináč celá trať na max.Keď si v Editore zástavbu v Brne ešte zjednoduším aké to bude mať dôsletky pre ďalšie aktualizácie trate?

No taku, ze v podstate kedykolvek tam Zbynek sahne, mozes to robit znova ... inak by to nemalo vyrazne ovplyvnit moznosti aktualizacie ... hlavne vsak nesahaj do kolaji ciest, navestidiel a podobne.

Na koľaje , návestidla a pod. sahať nebude. Chcem len odstrániť zopár budov aby to moje PC stíhalo bez toho aby som pred Brnom nemusel meniť hustotu objektov.

Donwloady

Petr napsal:
Tak to toho dáváš stahovat moc najednou. Ze serveru ftp:(nebo http:)//msts.tyk0kso.sk/ můžeš stahovat jen jednu věc. Pokud budeš něco odtamtud stahovat a dáš stahovat (opět z ftp:(nebo http:)//msts.tyk0kso.sk/) něco dalšího, tak to po tobě bude chtít heslo. Až stáhneš to první, tak si dej stahovat to druhý a pude to :wink: .

Server dovoli stahovanie 2 suborov sucasne. Viac nie, aby mali sancu stahovat aj druhi. Pokial pouzivate download manager, pojdu vam max. dve stahovacie vlakna. Ostatne vlakna server odmietne. :wink:

Re: Downloady

nebulus napsal:
Marian Simo napsal:
Pri príležitosti Bratislavskej sleziny si dovolujem napísať niekoľko štatistických údajov o downloadoch tohoto projektu. Za 2 roky prevádzky ftp bolo pripojených 589 972 ľudí, ktorý stiahli 536 547 súborov o celkovej velkosti 1 807 833 649 000 Bajtov. Celkovo archív v súčastnosti dosahuje veľkosť 2,65 GB. Celkovo bolo na server nahranych 4,6 GB aktualizacii

Zaujímalo by ma koľko užívatelov prevádzkuje trať B-P. Teoteticky by to malo byť číslo blízke počtu stiahnutí jednotlivých aktualizácii ( napr. 65, alebo 66 nech je to aktuálne ).

No troska som sa posparal hlbsie v FTP softvery a vydoloval som konecne z neho aj tuto statistiku:
65 aktualizacia (65bptrat.exe) bola do dnesneho dna stiahuta 723 krat a
66 aktualizacia (66bptrat.exe) 602 krat.

Cisla su sice presne, ale este by mal Ppoollll doplnit pocty stiahnuti z jeho stranky, aby sme mali konecne cislo :idea:

Naposled editoval moderátor:
Chybějící soubory v jiných tratí

Dobrý den pane Šemora, po poslední aktualizaci a opravě mi ostatní tratě hlásí problém (Luhačovice, Hustopeče a pod.) Píše mi to (kromě AcleanTrack, které zmiňujete, a které jsem našel a překopíroval), že mi chybí v Global/Shapes/DirtRoad2Lstrt10m.s, 50m.s. a pod. Ty soubory byly vymazán

Vyskúšal som si ako je to s tým Brnom, a tak som zobral TGV (aby to rýchlo ubiehalo) a vyrazil som z Bratislavy smer Brno. Cesta ubiehala rýchlo a bez väčších problémov. Preletel som cez Kúty, Břeclav a zanieril som si to do Brna. Cez celé Brno som prešiel bez pádu MSTS.
Potom som si ale pozriel v SView niektoré modely objektov, ktoré sú použité aj v Brne. Napríklad mozel chladiacej veže má vo vnútri zbytočne cca 200 polygónov (môj odhad). Tieto polygóny zaťažujú MSTS aj keď ich nie je vidieť. A takto namodelovaných objektov je určite viac.
Potom som si aj pozrel originál modely MSTS (od Kuju) a tam vozeň, ktorý má 1500 polys má zároveň aj 4-stupňový LOD. Naše dnešné modely, ktoré majú cca 10 000 - 20 000 polys majú LOD len málokedy. Potom sa nesmieme čudovať, že pri tomto spôsobe modelovania zrazu vyžadujeme aby PC načítalo desiatky a desiatky tisícov polygónov. (skrátka celý model aj keď je vzdialený tak, že z neho vidieť len malú machuľu má plný počet polygónov) Toto je podľa mňa v podstate príčina padania MSTS pretože objekty sa nenačítavajú postupne ale po veľkých skokoch.

Omlouvám se ale ještě jeden problém, tentokráte přímo na této trati, hlásí mi to, že chybí Shapes\zed_kamenna_10x5m.s. Nevím o tom, že bych vynechal aktualizaci, snažím se si to hlídat... Díky za radu

To tata22:
Tak jsem se na to schválně podíval a je to z aktualizace 50. Těch "zdí kamenných" tam bylo téměř padesát, takže pokud ve Shapes nemáš žádnou, je to jednoznačně vynechaná aktualizace 50. Pokud chybí jen ta jedna zeď, tak to vypadá na omylem smazaný soubor...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře