Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Kdo chce, ať si stáhne další aktualizaci trati.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/69bptrat.exe
Kromě zmiňovaných oprav chyb v trati a odlehčení velkým stanicím od automobilového provozu doporučuji cestovat z Břeclavi do Bratislavy, pojedete přes Moravu po autentickém mostě od Romana a J Švec vymodeloval nádraží včetně peronů v Bratislavě Lamač. Oběma děkuji.
Na trati 024 jsem doplnil pískáčky, doporučuji dávat odpovídající návěsti, protože v křoví jsou schovaní cviční a postihy dávají na místě. (v jakékoli aktivitě)
Dále přibyl nový druh křoví s LOD. U stávajících travin a křoví jsem snížil viditelnost, takže by to také mělo být odlehčení.
stahujte 20,1MB

Naposled editoval moderátor:
Prešiel som si novo postavený úsek Bratislava-Kúty. Zbyňek musím povedať,že to nemá chybu.Hlavne ten Lamač. No proste super.

dem napsal:
Prešiel som si novo postavený úsek Bratislava-Kúty. Zbyňek musím povedať,že to nemá chybu.Hlavne ten Lamač. No proste super.
Lamač? Já ne, to Honza Švec , dokumentace Nebulus.
Jinak chybu to ještě má. Je ještě hodně práce z Malacek do Bratislavy, ale v sobotu to obhlédnu osobně.

Zbyněk Šemora napsal:
dem napsal:
Lamač? Já ne, to Honza Švec , dokumentace Nebulus.
Jinak chybu to ještě má. Je ještě hodně práce z Malacek do Bratislavy, ale v sobotu to obhlédnu osobně.
To je síce pravda,že neviem kto modeloval červený most (super robota),ale niekto tie objekty musel aj osadiť. A spôsob akým je to prevedené je naozaj ako modely tak aj krajina na jednotku.
P.S: trochu som sa sekol.Ten lamač je dobrý ale chcel som napísať Železnú Studienku. Všimol som si to až teraz.

Zdravím, našel jsem chybku za Kútama. Jeden pár sloupů trakčního vedení za temi mosty tesně před křížením tratě s polní cestou je trochu výš než ostatní. Asi o metr, nebo snad i víc.... doufám, že to není jenom u mne...

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co znamená <i>dávat odpovídající návěsti, protože jsou v křovích schováni cviční a postihy dávají na místě</i> ???

Za pískáčkem - to je taková bílo červeně pruhovaná, asi metr vysoká, úzká tyčka - "houkat". To je výstražná zvuková návěst. Doufám, že to říkám dobře. A postihy jsou doufám jasné. Konec aktivity. Ve volné jízdě je to myslím jedno.

Upozornenie pre fotografov: Na traťovom úseku Malacky - Bratislava sa s prichádzajúcou jarou sporadicky začína objavovať historická súprava zložená z neznámej parnej lokomotívy a krémovo-červených vagónov ...

Zbyňku, zas mám dôvod jazdiť ... urobil si pekný kus roboty !!!

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts.tyk0kso.sk/tx-work/projekty/malacky.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts.tyk0kso.sk/tx-work/projekty/malacky2.jpg

Davidus napsal:
... A ta loko? Je někde k mání?
No keďže sú to ešte len betatesty, tak nikde ... ale neboj, snáď do Vianoc niečo z toho bude ...

PS: Zábery sú urobené v žst. Malacky, aktualizácia 69 ( krásne číslo ... :wink: )

Tak se budu těšit. No navíc jsem si včera tento úsek projel v mé skoro dokončené aktivitě s Balt-Orient Expresem ze 70. let.. Neporadí mi někdo s řazením tohoto vlaku?

Davidus napsal:
Tak se budu těšit. No navíc jsem si včera tento úsek projel v mé skoro dokončené aktivitě s Balt-Orient Expresem ze 70. let.. Neporadí mi někdo s řazením tohoto vlaku?

S "Balťákom" je potiaž, skoro každý GVD chodil v inom zložení, ale väčšinou mal tak ako Meridian 16-18 vozov, cez Vysočinu dostávala Gorilka aj postrk.K zloženiu toľko že väčšinou išlo o klasické zelené vozy ČSD, potom Wlabv alebo Wlabm ČSD, niekoľko B,Bc CFR, lehátkový alebo lôžkový MÁV a pravidelne vozil zeleno-krémové vozy DR a za mašinou poštu. V približne takomto zložení chodil aj v 90-tych rokoch, veľakrát som s ním išiel zo Štúrova do Bratislavy.Bohužiaľ presný počet vozov tej-ktorej železničnej správy Ti neviem udať.

Keď som sa ešte vozieval s Dráčikom starším v 90.rokoch, tak si pamätám Balťáka 372, prišiel do Štúrova len s nejakými štyrmi vozmi a V63. My sme na to capli naše tri a išlo to ďalej. Potom kde sa ďalej pridávalo, neviem. Ale späť na Štúrovo to mávalo zo 12 vozov. Býval to najfarebnejší rýchlik na 130.

Kdo hledá, najde:
v jedné služební pomůcce pro GVD 81/82 píší že:
>
>Ex 271 MERIDIAN Berlin - Beograd
>
>ES 499.0 - Bac(MÁV) - WLAB(MÁV) - WR(MÁV) - Ba(MÁV) - Aa(MÁV) - Ba(MÁV) - >Ba(MÁV) - Ds(MÁV) - ABa(JŽ) - Ba(DR) - WLAB(JŽ) - Bac(JŽ) - ABa(ČSD) - >Ba(ČSD)pp
>
>
>Ex 370 PANNONIA Varna - Berlin
>
>ES 499.0 - Bac(BDŽ) - Ba(ČSD) - WLAB(BDŽ) - Bai(DR) - Bai(DR) - Aa(DR) - >Bai(DR) - WLAB(MÁV) - WLAB(DR) -
>Bac(BDŽ) - ABa(DR) - Bac(ČSD) - ABa(ČSD) - Bac(CFR) - ABa(CFR)
>
>
>Ex 372 BALT-ORIENT Bucuresti - Berlin
>
>ES 499.0 - Fa(ČSD) - Da(ČSD) - Ba(CFR) - Aa(CFR) - WLAB(MÁV) - WLAB(CFR)pp >- WLAB(ČSD)pp - WLAB(DR) - Aa(DR) - Ba(DR) - Bai(DR) - Bai(DR) - WR(MÁV) - >Ba(MÁV) - Aa(CFR) - Bac(ČSD)pp - Ba(ČSD)pp

Musím tě poopravit, 81/82 ještě nejezdily, až od června 86 do května 92 (zdroj: monografie řady ES499.0/350 :wink: )

Zbyněk Šemora napsal:
Na trati 024 jsem doplnil pískáčky, doporučuji dávat odpovídající návěsti, protože v křoví jsou schovaní cviční a postihy dávají na místě. (v jakékoli aktivitě)
Pěkný. Co takle to pouzit i u stahovaček. Jak je vůbec udělaný (je to objektem nebo něčím jiným).

To s tým ukončením aktivity keď nezapískam (prehliadnem návesť pískajte) je pekná somarina. Čo to má spoločné s realitou?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře