Problém s Editorem - vytuhnutí editoru na Win XP

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jarin
  • Datum začátku Datum začátku
tak jsem to přeinstaloval,hdd v pc.sice už to jakštakš funguje,ale občas se ta hláška objeví.takže díky všem za rady

Pavlík napsal:
Tipl bych si, že problém bude v instalaci MSTS na externí HDD.
Miran napsal:
MSTS na externím disku nemá co dělat. Už jen kvůli rychlosti přenosu dat....
Provozuju takto MSTS i něco více, než rok. Protože jsem líný převážet těžký noťas. Jednu instalaci mám na nesystémovém disku D:, druhou na přenosném disku. Rychlost přenosu dat z přenosného disku sice není ta nejlepší, na ježdění to není, ale dají se takto stavět tratě, vytvářet aktivity či testovat cokoli, a to na více počítačích. Což potřebuju. Žádný problém není ani s rozbalováním aktivit. Takže chyba bude někde jinde.

Provozuju takto MSTS i něco více, než rok. Protože jsem líný převážet těžký noťas. Jednu instalaci mám na nesystémovém disku D:, druhou na přenosném disku. Rychlost přenosu dat z přenosného disku sice není ta nejlepší, na ježdění to není, ale dají se takto stavět tratě, vytvářet aktivity či testovat cokoli, a to na více počítačích. Což potřebuju. Žádný problém není ani s rozbalováním aktivit. Takže chyba bude někde jinde.

[/quote]

plne s tebou souhlasím,někde jsem tu četl že to externím hdd funguje sice pomaleji,ale jde to.před reinstalací windows to šlo normálně,až potom
se to po......nejhorší je že jsem to nikde nevyčetl co to způsobilo a pry nepomůže ani opetovný reinstal woken.snad problem s pametí

A co takové záznamy v registrech ti nic neříkají? Pokud jsi přeinstaloval Wokna bez toho aby sis klíče týkající se MSTS zazálohoval, tak jsou v pr... a budou problémy. Jediná šance jak z toho ven je tahle:
1. Přejmenuj si adresář Microsoft Games ve kterém máš MSTS na tom ext. disku na něco jiného třeba na Microsoft Games_Old.
2. Nainstaluj znova originální MSTS na externí disk. Po instalaci budeš mít dva adresáře: Microsoft Games_Old a Microsoft Games.
3. Nově vzniklý adresář Microsoft Games smaž.
4. Adresář Microsoft Games_Old přejmenuj zpět na Microsoft Games.
Tím by se měly obnovit záznamy v registrech. Ale pozor, MSTS bude nastaven na default. Změň si rozlišení a všechna nastavení podle potřeby. A na konec budeš muset přeinstalobat MSTS Bin.

Back
Nahoře