Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax napsal:No, roboty budeš mať možno viac ... urobil som takúto modelovú situáciu: 183.003 + vlak o 1600 t z Jablunkova na Žilinu ( 321 ) nevylezie ďalej, než za stanicu a zastaví na prvej zákrute za stanicou.Ppoollll napsal:K chování 183/182 bude ještě update. Bob mi sice posílal pár připomínek ještě před zveřejněním ale bohužel k jejich zpracování již nedošlo ...
OK, tak vlak skrátim, ale pre 183 s postrkom by tých 2x 800 jaksi vyhovovalo ... alebo sa mýlim ?Bob napsal:... Normativ hmotnosti pro jednu 183 v úseku Jablunkov-Čadca je v U 800tun, v S 900tun a v T 1080tun ...
No šak ja zas toľko chápem ...Bob napsal:Tax: Vždyť píšu: ....na doladění chování intenzivně pracuji....
Tušil jsem to, ale to nic nemění na tom, že update chování je nutný.JOHNZ napsal:Este jeden taky detailik ... to Jablunkovske stupanie ma Stavitelxx prudsie cca. o 8 (!) promile ... to si myslim celkom dost vysvetluje
Ano, poslal, ale pouze na otestování, zatím jako nehotovou věc a ne na zveřejnění. :!: :idea: To je hlavně upozornění pro případné stěžovatele.Tax napsal:Model už má mierne upravené parametre, ktoré mi včera zaslal Bob.
Ten model potrebuje toho ešte viac, než úpravu chodových vlastností, pripomienky som už poslal Johnzovi, snáď ich zapracuje do modelu kým bude hotový vhodnejší eng ... Ale táto úprava engu je vyhovujúcejšia, než tá pôvodná varianta.Bob napsal:Ano, poslal, ale pouze na otestování, zatím jako nehotovou věc a ne na zveřejnění. :!: :idea: To je hlavně upozornění pro případné stěžovatele.![]()