Ahoj,
chtěl bych na okraj vysvětlit, že to byla moje první úvaha už před rokem a půl, kdy mě docela vadilo, že nejsou koleje pro MSTS s betonem a dřevem používané najednou. Dle textury byl buď koridor, starý beton a nebo dřeva.
Tak jsem se pustil do projektu s několika druhy kolejiva. Využil jsem kolejové nabídky Concrete , kterým jsem přiřadil staré betony, klasickou nabídku jsem osadil texturou s koridoráky a rozjel jsem modely kolejí ( jsou to jen modely s jiným názvem a uvnitř přepsanou texturou, stejně jako se dělají modely a skiny loko a vozů) označené jako typ ... _D.s . zpočátku jich moc nebylo ,ale tuto nabídku hodlám dále rozšiřovat, protože se objevují stále nové a nové modely kolejí od Xtracks a pro staré betony a následně i pro dřeváky chybí odpovídající modely kolejí. Pokud je o tento sortiment kolejiva zájem, jsou ke stažení na
http://www.pikku.msts.cz v nabídce trati 090. Mají název ÚZK (úprava základního kolejiva) a ktomu a hlavně před tím je potřeba nainstalovat XTracks schodného označení (příklad : verze Xtracks 3.15 k tomu nainstalovat ˇUZK 3.15). Jinak v instalačním balíčku je návod možná i srozumitelný pro skoro laiky MSTS a podmínky, které s touto instalací souvisejí.
V současné době už je na světě verze XTRacks 3.16 ,tak v nejbližší době k downloadu bude i ÚZK 3.16.
TYGY