cab_zssk263

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Predstavujem Vám najnovší spoločný projekt Martensa, Mira a mňa. Animovaný cab na 263 zssk. Funkčný mirel rýchlomer,vz, animované brzdiče,páka smeru a ukazovatele. Velká vďaka patrí Martensovi za kvalitnú a veľmi presnú fotodokumentáciu. Ja som vyrobil ace súbory a osadil som ich na miesto, Miro doladil niektoré ace , vyladil eng a vytvoril nočný cab ,ktorý ešte bude upravovaný. V blízkej budúcnosti sa cab263zssk objavý na našej spoločnej stránke k downloadu. Zatial aspoň screen.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://duuso.demmsts.sk/images/kabina263.jpg
:D

Jenom doplním, že ten cab je focený na ZSSK 263.008 a podle Mira je to jediná 263 v RD Bratislava, která má pult obložený koženkou.
Na rozdíl od obou jediných českých 263 z DKV Brno jsou slovenské 263 osazeny LVZ MIREL.....

.

Zbyněk Šemora napsal:
Velmi pěkné. Kde je možné tuto kabinu získat? Na odkazu www neni.

Předposlední věta od Dema. "... V blízkej budúcnosti sa cab263zssk objavý na našej spoločnej stránke k downloadu. Zatial aspoň screen. "

Zbyněk Šemora napsal:
Velmi pěkné. Kde je možné tuto kabinu získat? Na odkazu www neni.
Zbyňku (ak nevadí že ti tykám) ešte zatial nieje vyložená. Ale bude zriadená sekcia kabíny a potom to tam fuknem. Inak by som mal na stránke bordel.

To Martens: Ďakujem za doplňovaciu informáciu, na to som nejak zabudol. 263 008 má zo všetkých 263 najkrajšie stanovište.

zsbeer napsal:
Dem: Z akej trate pochádza ten screen? Vyzerá dobre. (Aj trať aj cabview...)
Tohle by měla být Bratislava hl. stanica - zhlaví směr Kůty a pokud se nemýlím, tak by to měla být trať ZSR 130 Bratislava-Štůrovo-Komárno, kterou upravuje Duusoo a Dem...

Martens napsal:
zsbeer napsal:
Dem: Z akej trate pochádza ten screen? Vyzerá dobre. (Aj trať aj cabview...)
Tohle by měla být Bratislava hl. stanica - zhlaví směr Kůty a pokud se nemýlím, tak by to měla být trať ZSR 130 Bratislava-Štůrovo-Komárno, kterou upravuje Duusoo a Dem...
To Martens: neni čo dodať :wink:
Predsa len dodám že aj Šárkányi sa podiela na prestavbe trate.

Nóóó... KLOBÚK DOLE !!!!!
Dúfam, že čím skôr sa objaví na stránke.

Také niečo do MSTS veľmi chýbalo.

Naposled editoval moderátor:
Cab 263zssk spolu z Duusovim statickým cabom na LTE2170 je k downloadu na našej stránke. Prajeme veľa šťastných kilometrov. :D :D :D

Tak buď som slepý alebo nevidím. Ten cab som tam nenašiel. Vám sa ho už podarilo stiahnuť??? [/b]

zsbeer napsal:
Tak buď som slepý alebo nevidím. Ten cab som tam nenašiel. Vám sa ho už podarilo stiahnuť??? [/b]
Musíš byť asi slepí alebo si zabudol dať refreš,lebo je to tam v kabínach. 8)

zsbeer napsal:
To tá hnusná Opera! Tá to neukázala, ale Mozilla Firefox to ukázalo... Je super!
Nechcem robyť reklamu ale vrele doporučujem Mozillu. Už viac ludí mi písalo že tam chýbaju obrázky a atď.... a vždy sa ukázalo že používajú iný prehliadač . Tý čo maju mozillu mi nepísali ani o jednej chybe. Aj ja ju používam. :wink:

Ono to je o nastavení prohlížeče.......Explorer může mít nastaveno "nezjišťování nové verze webu(aktualizace)"a proto někomu může zobrazit stránku bez doplněných nových věcí v tomto případě dva nové odkazy aneb nenačetl nově xaramenu a načetl z paměti tvého kompu to staré, o nnezjišťoval jestli neni stránka upravená... je to jen o nastavení....tvůrci mozzily věděli, že tam je tento problém a tak výchozí nastavení je aktualizovat.....toť ten váš problém...

Ahoj, mam maly problem, kdyz pridavam vykon, tak se mi neobjevi %. Prosim kde a jak se to nastavuje, v eng souboru? Diky

Wiff napsal:
Ahoj, mam maly problem, kdyz pridavam vykon, tak se mi neobjevi %. Prosim kde a jak se to nastavuje, v eng souboru? Diky
Máš na mysli percentá vedla kontroléru?

Back
Nahoře