cab_zssk263

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Dem: Spomínaš si ešte na diskusiu o 263? Tiež sa spravil kusisko roboty, a prvé čo si si všimol, boli húkačky, neskosené nárazníky a menej vystúpený vetrák ...

JOHNZ napsal:
Dem: Spomínaš si ešte na diskusiu o 263? Tiež sa spravil kusisko roboty, a prvé čo si si všimol, boli húkačky, neskosené nárazníky a menej vystúpený vetrák ...
Spomínam si velmi dobre. Len tieto dva prípady nie su totožné. Lebo v prvom prípade ide o odlišnosti oproti skutočnej 263 čiže chyby. V prípade cabu je kontrolér správnej velkosti a na správnom mieste. Okrem toho nie chybou statický ,ale zámer. A inak Starému som písal a on sám mi odpísal ,že loko 263 má vela chýb. Takže si nájdi lepší príklad pre porovnanie.
Ďalej si nalistuj to spomínané vlákno a prečítaj si ho znovu. Zistíš ,že som tam porovnával dva prototypy s 10 kusovou sériovou výrobou a nie očierňoval Starého model.A tie prototypy sa teda líšia od ostatných 10 kusov dosť.Ale nevadí bude nový model 263.
To Šemora: To že som napísal že ma to štve neznamená že som naozaj nahnevaný. Skôr sa čudujem.

Dem, vánoce jsou svátky klidu. Já se jen zeptal. Statickou kabinu, které se vyhýbám nebyla myšlena 263, ale opravdu statická, kde se nic nehýbe.

dem: ale v oboch prípadoch sú to detaily ... veď aj tie húkačky mali správnu veľkosť i farbu ... dosť, hadam sa nebudeme na vianoce hádať... na nový model sa moc, moc teším ...

EDIT: nič proti tebe, Mirovi ani komukoľvek inému, tá kabína je kus kvalitnej roboty a je jednou z najlepších aké som kedy videl, ten kontrolér mne osobne nijak nevadí, ale ...

... tak ako tebe vadia tie detaily na modeli (a o ich viditeľnosť ti ani moc nejde), tak vadí niekomu inému, že sa tá páka nehýbe (a o to, že to nie je podľa reálu ani nezavadí) ... holt všetkým sa nezavďačí nikto, snáď ani pán boh (páč inak by asi neboli ateisti).

Tu ide o postoj k problému, nie o to, že kým tie detaily na modeli sa dajú v rámci možností pre/dorobiť, toto sa dá k úplnej spokojnosti všetkých dorobiť asi sotva, ale ...

... toto raz povedal na jednej besede pán Grigorij Mesežnikov ...
"úlohou politika je vzbudiť v občanovi pocit uspokojenia, už to, či je uspokojený aj v sktuočnosti, je vedľajšie"

... takisto ty vzbudíš vo väčšine používateľov uspokojenie tým, že sa tá páka hýbe, a tá časť, ktorá vie, že sa to hýbe nafigu, tá je tiež rada, že sa to vôbec hýbe (ak si toto prečíta Dejv Vašica, kladiem mu otázku, koľko ľudí sa ho pýtalo, prečo sa to hýbe takto a nie tak ako sa to má) a neprotestuje ...

... a všetci budú šťastní až kým nepomrú ...

P.S.: A kedy si niekto konečne všimne poriadne, že v MsTS sú troleje o 350 mm nižšie než majú byť ...

Čo narobíš Johnz ja som na niektoré detaily zaťažený. Ale viem,že je to tým že sám modelujem makety a mašiny a ich detaily mám preštudované do podrobna. Ale najlepší spôsob je nekritizovať a radšej robiť niečo preto aby som spokojný bol. A stým asi budete súhlasiť všetci. :wink:

Ale najlepší spôsob je nekritizovať a radšej robiť niečo preto aby som spokojný bol. A stým asi budete súhlasiť všetci.
Dem, souhlasím, kuře už se peče v troubě, tak sedím u editoru a opravuji brány TV v Brně. Ale je fakt, že občas něco kritického ven vypustím.

dem napsal:
Čo narobíš Johnz ja som na niektoré detaily zaťažený. Ale viem,že je to tým že sám modelujem makety a mašiny a ich detaily mám preštudované do podrobna. Ale najlepší spôsob je nekritizovať a radšej robiť niečo preto aby som spokojný bol. A stým asi budete súhlasiť všetci. :wink:
No souhlasit se dá jenom částečně.....kdyby nebylo kritiky, tak spousta dnešních modelů je úplně někde jinde a už vůbec nejsou špičkové......

Takže ne nektirizovat, ale kritiku užívat s mírou a hlavně konstruktivně a ne kritizovat za účelem shození práce druhého .... a další věc je reakce kritizovaného.....pokud jde o věci, které jde opravdu upravit a vylepšit, tak tu kritiku přijmout a nehrát si na nedotknutelného .....

P.S.: U nás se sice kuře nepeče, ale taky se nezahálí :-)

Martens napsal:
Takže ne nektirizovat, ale kritiku užívat s mírou a hlavně konstruktivně a ne kritizovat za účelem shození práce druhého .... a další věc je reakce kritizovaného.....pokud jde o věci, které jde opravdu upravit a vylepšit, tak tu kritiku přijmout a nehrát si na nedotknutelného .....

Tady jedině musím přitakat, sám si sypu popel na hlavu.

Tak tento cab je uplne super.Dobre to vyzera
Mam vsak s nim problem.Nechce sa mi totiz zobrazit v masine:-(
Skusal som to cez common.cab aj cez CABVIEW v zložke masiny a stale nic:-(neviem si stym poradit.Zvuky a vsetko ostatne ide.Uz my chyba len tento skvely cab a mozem jazdit.Poradite please?Diky,Majte sa

Naposled editoval moderátor:
Fender napsal:
Tak tento cab je uplne super.Dobre to vyzera
Mam vsak s nim problem.Nechce sa mi totiz zobrazit v masine:-(
Skusal som to cez common.cab aj cez CABVIEW v zložke masiny a stale nic:-(neviem si stym poradit.Zvuky a vsetko ostatne ide.Uz my chyba len tento skvely cab a mozem jazdit.Poradite please?Diky,Majte sa

do common.cab adresára vytoriť adresár cab263zssk a do neho všetky ace a cvf. V eng súbore danej mašiny nadefiovať túto cestu v riadku cabview
: CabView ( ../../common.cab/cab263zssk/zssk263.cvf ). A musí to ísť. Eng súbor si otvor pomocou nejakého textového editoru. Toť vsio. Keby to nešlo napíš mi mail.

Cauko Dem
Ja som asi zabudol tam napisat to zssk pri cab263
Cez vikend to vyskusam.Diky.Zatial sa maj

No skusal som to a stale to nejde,tak naozaj neviem co s tym

To Fender: Sorry ale môj mail je nefunkčný tak isto ako web. Preto ma kontaktuj prosím na tomto maili: milan.deme@post.sk
Čo sa týka webu tak je to problém serveru,ktorý sa možno do týždňa vyrieši.Takže prosím o trpezlivosť.

Ja len doplním, že budíky nie sú robené vo photoshope, ale nafotili sme ich v noci nasvietené a cab je upravený pre MSTS Bin.

mam podobny problem co fender namiesto cabu vidim len dole vsetko kremove a hore trat. Cab mam v eng nastaveny tak neviem v com je chyba to mi robi nie len ta tejto lokomotive. Poradili by ste mi? dik

Zkontroluj si v příslušném cvf souboru správnost cest k ace souborům. V řádcích CabViewFile a Graphic musí být plná cesta, tj. máš-li například kabinu loko 263 v adresáři ../../common.cab/cab263/ musí tyto řádky vypadat CabViewFile ( ../../common.cab/cab263/něco.ace ) resp. Graphic ( ../../common.cab/cab263/něco.ace ).

Cesta nemusí být zadána pouze, pokud je kabina přímo adresáři konkrétní loko v podadresáři Cabview.

emil napsal:
mam podobny problem co fender namiesto cabu vidim len dole vsetko kremove a hore trat. Cab mam v eng nastaveny tak neviem v com je chyba to mi robi nie len ta tejto lokomotive. Poradili by ste mi? dik

Podívej se do cvf k cabu této řady, jestli máš správně cesty k ace souborům. Tole vypadá, že cesta k těmto ace souborům není stejná jako umístění.

Dik uz to ide ale teraz som zistil ze ten cab je dost onicom anni sa mu nehybe rychlostna paka. Nepoznate nejaky cab a zvuky do tejto lokomotivy? Neviete kde by sa to dalo stiahnut? A Neviete ako sa znizuje maximalna rychlost na lokomotive lebo vcera som s nou dosiahol 510 KM/h.
A posledna vec: Zadne prave koncove svetlo mi obcas vypadava da sa to opravit?Dik

Back
Nahoře