Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Spomínam si velmi dobre. Len tieto dva prípady nie su totožné. Lebo v prvom prípade ide o odlišnosti oproti skutočnej 263 čiže chyby. V prípade cabu je kontrolér správnej velkosti a na správnom mieste. Okrem toho nie chybou statický ,ale zámer. A inak Starému som písal a on sám mi odpísal ,že loko 263 má vela chýb. Takže si nájdi lepší príklad pre porovnanie.JOHNZ napsal:Dem: Spomínaš si ešte na diskusiu o 263? Tiež sa spravil kusisko roboty, a prvé čo si si všimol, boli húkačky, neskosené nárazníky a menej vystúpený vetrák ...
No souhlasit se dá jenom částečně.....kdyby nebylo kritiky, tak spousta dnešních modelů je úplně někde jinde a už vůbec nejsou špičkové......dem napsal:Čo narobíš Johnz ja som na niektoré detaily zaťažený. Ale viem,že je to tým že sám modelujem makety a mašiny a ich detaily mám preštudované do podrobna. Ale najlepší spôsob je nekritizovať a radšej robiť niečo preto aby som spokojný bol. A stým asi budete súhlasiť všetci.![]()
Martens napsal:Takže ne nektirizovat, ale kritiku užívat s mírou a hlavně konstruktivně a ne kritizovat za účelem shození práce druhého .... a další věc je reakce kritizovaného.....pokud jde o věci, které jde opravdu upravit a vylepšit, tak tu kritiku přijmout a nehrát si na nedotknutelného .....
Fender napsal:Tak tento cab je uplne super.Dobre to vyzera
Mam vsak s nim problem.Nechce sa mi totiz zobrazit v masine
Skusal som to cez common.cab aj cez CABVIEW v zložke masiny a stale nicneviem si stym poradit.Zvuky a vsetko ostatne ide.Uz my chyba len tento skvely cab a mozem jazdit.Poradite please?Diky,Majte sa
Kontaktuj ma cez mail. Vyriešime.Fender napsal:No skusal som to a stale to nejde,tak naozaj neviem co s tym
emil napsal:mam podobny problem co fender namiesto cabu vidim len dole vsetko kremove a hore trat. Cab mam v eng nastaveny tak neviem v com je chyba to mi robi nie len ta tejto lokomotive. Poradili by ste mi? dik