Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:CD843004.s neexistuje, je to moje chyba pri vytvareni archivuVlado napsal:A nechybí náhodou někomu z Vás soubor CD843004.s??? Mně totiž ano.. Nevím, kam zmizel, jestli můžu poprosit o jeho zaslání na matik.v@tiscali.cz ..... Díky!!!
odpoved politiku: na problemu se usilovne pracujefíííííra napsal:muzu se zeptat, proc jsou okna celistva a ne polospoušteci, jako v originále?
Vlado napsal:A nebo si tam dokopírovat 843001.s a přejmenovat... Mně to tak vyšlo, díky radě vlastika.
Pavlík napsal:Nebude se tvořit nová 843? K téhle sestavě se ta stará moc nehodí... Jinak je to na výsost skvělý model
Bylo by to noseni drivi do lesa.Miran napsal:A co ti brání se do toho pustit?Pavlík napsal:Nebude se tvořit nová 843? K téhle sestavě se ta stará moc nehodí... Jinak je to na výsost skvělý model
Ze souboru 843.smsPavlík napsal:Vrbam:
Kde jsi vzal soubor "../../common.snd/snd843+943/943wag.sms" ???
Odkazy na zvukové soubory v archivu jsem musel hodně předělávat.
Vrbam napsal:Koukam, ze si nikdo nevsiml, ze v souboru CD943002rvbs.wag je spatny nazev S souboru.
Oprava je zde http://msts.webz.cz/CD943002rvbs.zip
Kontra napsal:U těchto výborných modelů se mi stává zvláštní věc. Když jedu ve složení 943+043+843 a sedím v řídícím, před rozjezdem je vše v pořádku ale po projetí několika výhybek se mi hnací vůz natlačí na vagon před ním a vypadá to jako když jsou špatně nastavené spřáhla. Podotýkám, že mám 843026 od Jacka a do spřáhel jsem nijak nevrtal. Jsem (jako většinou) výjimka s tímto problémem, nebo je nás víc?