943 + 043

Jak se Vám libi?

• 1 - super

Hlasů: 7 77.8%
  • 2

Hlasů: 0 0.0%
  • 3

Hlasů: 2 22.2%
  • 4

• 5 - nic moc

• Hlasovalo členů
    9
Neni vyloucena verze c. 2, ale ne hned.

Preci jen je lepsi, kdyz to vidi hodne lidi nez na to porad cucet doma a hledat chyby.

Naposled editoval moderátor:
Model se dle mého (neskromného) názoru celkem povedl, samozřejmně, že by potřeboval vychytat drobné mušky, ale nikdo není dokonalý. Vrbamovi přeji hodně síly a elánu do další tvorby.

Vrbam napsal:
Vlado napsal:
A nechybí náhodou někomu z Vás soubor CD843004.s??? Mně totiž ano.. Nevím, kam zmizel, jestli můžu poprosit o jeho zaslání na matik.v@tiscali.cz ..... Díky!!!
CD843004.s neexistuje, je to moje chyba pri vytvareni archivu

fíííííra napsal:
muzu se zeptat, proc jsou okna celistva a ne polospoušteci, jako v originále?
odpoved politiku: na problemu se usilovne pracuje

AHOJ ! Včera jsem si stáhnul model u Havla a taky mi CB píše, že mi chybí tenhle "s" soubor. Píšeš, že je to tvoje chyba při balení archivu. O.K. Ale co teda s tím . Mám to ignorovat nebo něco vymazat nebo bude nějaký update nebo si někde mohu stáhnout opravený archiv ? Díky za info, nejsem v tomhle žádný odborník a myslím, že to bude zajímat vícero lidí ! Neber to jako kritiku, je to jen dotaz !

Soubory CD843004.eng a CD843004.sd muzete smazat!!

Vlado napsal:
A nebo si tam dokopírovat 843001.s a přejmenovat... Mně to tak vyšlo, díky radě vlastika.

Ale pak se nediv, ze se ti prolonaji narazniky, ona totiz 843 od Stimpyho je o 1 metr delsi nez ve skutecnosti.

843

Nebude se tvořit nová 843? K téhle sestavě se ta stará moc nehodí... Jinak je to na výsost skvělý model

Re: 843

Pavlík napsal:
Nebude se tvořit nová 843? K téhle sestavě se ta stará moc nehodí... Jinak je to na výsost skvělý model

A co ti brání se do toho pustit?

Re: 843

Miran napsal:
Pavlík napsal:
A co ti brání se do toho pustit?
Bylo by to noseni drivi do lesa.

Vrbam:
Kde jsi vzal soubor "../../common.snd/snd843+943/943wag.sms" ???

Odkazy na zvukové soubory v archivu jsem musel hodně předělávat.

Pavlík napsal:
Vrbam:
Kde jsi vzal soubor "../../common.snd/snd843+943/943wag.sms" ???

Odkazy na zvukové soubory v archivu jsem musel hodně předělávat.
Ze souboru 843.sms

Na mých stránkách je taky animovaná kabina, ale je tutno si upravit eng soubor dle 843.026, který je tam taky

943+043

me by zajimalo co se nelibi tem 2 lidem co hlasovali ze se jim nelibi nove modely. Ano ma to drobne musky na vychytani, ale jinak super modely.zkratkatito lide neumeji ocenit snahu. :cry:

U těchto výborných modelů se mi stává zvláštní věc. Když jedu ve složení 943+043+843 a sedím v řídícím, před rozjezdem je vše v pořádku ale po projetí několika výhybek se mi hnací vůz natlačí na vagon před ním a vypadá to jako když jsou špatně nastavené spřáhla. Podotýkám, že mám 843026 od Jacka a do spřáhel jsem nijak nevrtal. Jsem (jako většinou) výjimka s tímto problémem, nebo je nás víc?

Kontra napsal:
U těchto výborných modelů se mi stává zvláštní věc. Když jedu ve složení 943+043+843 a sedím v řídícím, před rozjezdem je vše v pořádku ale po projetí několika výhybek se mi hnací vůz natlačí na vagon před ním a vypadá to jako když jsou špatně nastavené spřáhla. Podotýkám, že mám 843026 od Jacka a do spřáhel jsem nijak nevrtal. Jsem (jako většinou) výjimka s tímto problémem, nebo je nás víc?

Já bych řekl, že problém bude v rozměrech vozu 843, který je jiný než vozy 043+943. Chtělo by to dokonalejší model stroje 843. Zatím ber, co je.

Back
Nahoře