943 + 043

Jak se Vám libi?

• 1 - super

Hlasů: 7 77.8%
  • 2

Hlasů: 0 0.0%
  • 3

Hlasů: 2 22.2%
  • 4

• 5 - nic moc

• Hlasovalo členů
    9
Taky je to tim ze skutecny Apollo ma delku 25,2 metru a model 26,2 m

Naposled editoval moderátor:
Apolo soupravy

Mě by zajímalo, jestli už ty apola jeli do Brna nebo ne, protože 2.12.2005
jela souprava 749.227+Bg250+Bc633(663)+Bc633(663).
Bylo to docela překvapeni ty lehatka :eek:

Jak ktery 843 012 uz je tam a nektery jeji sestricky ,
ale treba 843 007+943 008 nam tu jeste jezdi

Ahoj

Bude 043+943 někde ke stáhnutí, nobo mám změnit radši soupravu, chci vidat aktivitu s těmito vagonama.

Stáhnul jsem si od Jacka kabinu na 843 ale nějak v tom archivu chybí soubor CD843-left.ace (levý pohled z kabiny). Zato CD843-front je tam dvakrát.

To Vrbam:
943+043 - veľmi pekné modely a v spojení s 843 fantastická súprava.
Jedna otázka "od veci": Jestvujú v DKV Chomutov ešte 754 ?
Vrbam, Ty by si to mohol vedieť.Pýtam sa z dôvodu že mám pár fotiek keď tam ešte jazdili a vyzerali ako výstavné kusy...Fakt pekné.

duuso napsal:
To Vrbam:
943+043 - veľmi pekné modely a v spojení s 843 fantastická súprava.
Jedna otázka "od veci": Jestvujú v DKV Chomutov ešte 754 ?
Vrbam, Ty by si to mohol vedieť.Pýtam sa z dôvodu že mám pár fotiek keď tam ešte jazdili a vyzerali ako výstavné kusy...Fakt pekné.

diky
Chomutov neni DKV ale jen PJ a mozna ted ani to ne
pred 2 roky jsem tam videl plzeskou 754rku, ale ted fakt nevim jestli tam jezdi, sand se i nejaky ukaze na trati Chomutov - Zatec - Plzen
kdyz jezdily Apolla tak diky zaloze je bylo videt casteji

Nuž pravda je, že tie podvozky by si možno zaslúžili viac detailov, ale to nechám na modelára.
Na tie 754 sa pýtam preto že mám ako som písal fotky z okolia Kláštercu nad Ohří a v popise je, že tie pekné 754-ky pochádzajú z Chomutova, ale keď sú tam už neni tak nič.

duuso napsal:
Na tie 754 sa pýtam preto že mám ako som písal fotky z okolia Kláštercu nad Ohří a v popise je, že tie pekné 754-ky pochádzajú z Chomutova, ale keď sú tam už neni tak nič.
Po kompletnim zadratovani trati 140 jich uz skoro nebude potreba, vsadil bych se ze rady 751 a 750 pujdou do srotu a zbydou tam jen cizi 749 DKV Usti/L a 754 Plzen.

duuso napsal:
Nuž pravda je, že tie podvozky by si možno zaslúžili viac detailov, ale to nechám na modelára.
Treba prijde nejaka dalsi uprava

Dočkají se tyto pěkné modely zařazení do trainsetu BP ?

Back
Nahoře