Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, tak mu prosím napiš, určitě to opraví. Já nestíhám, chystám a chystám aktivity k doeslání.Pokud jsi Damovu 943.005 stahoval nedávno, tak to má jeden háček. A to ten, že v balíku je eng, textury, readme, ale model (.s) chybí. A kabinu má 943 asi nejpodobnější s 843. A tu najdeš třeba na stránkách čs trainsetu.![]()
Ok dikJe na stránkách čs. trainsetu, u Wincka.
Ok dik
No moment, kabina pro řadu 943 v ČS.trainset/Wincek tam není.Je na stránkách čs. trainsetu, u Wincka.
A ta je právě k sehnání u Wincka. Tak jsem to myslel. Pro 943 asi origo kabina ani není...Ohledně řidičáku, se mi 943 jka odkazuje na kabinu 843 015.
No já kabinu pro motor mám. Sice je to 015tka, ale nevadí.A ta je právě k sehnání u Wincka. Tak jsem to myslel. Pro 943 asi origo kabina ani není...![]()
Mám dojem, že u tehdy červené 943 byla kabina, kdy nebyli uprostřed průchodky.
Možná se pletu. Ok
A kde přesně v engu to mám hledat? Když dám ctrl+f a vyhledám: .s tak mi to najde jen soubory s kabinou/zvuky.Zkontroluj si, jestli je v .eng správně zapsán .s.
v .eng stojí: WagonShape ( CD_943_005.s ) je to tak v pořádku?Příklad: WagonShape ( cdc_340062.s )
Bývá to uváděno jako jeden z prvních údajů v engu...![]()