Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
[bHarryRail napsal:Please, give a new link to download trat 130. The existing gives an error.
Ano, od roku 2003 jsou tam jenom 2 koleje. Do té doby tam byly 4.lokálkář napsal:proč je trať před Kyjicema od Třebušic rozvětvená? Pokut vim tak to tak ve skutečnosti neni
Tak to je rada za milion. To mám jako za úkol uhodnout, který to je?Edie napsal:Před Bílinou ze směru Teplice je létající oběkt.
HarryRail napsal:Please, give a new link to download trat 130. The existing gives an error.
Čouda napsal:Dotaz: Je to postavené alespoň z části i s krajinou?
mikulda napsal:Byl jsem dva dny bez netu, takže najednou pro všechny, co jim nejde trať stáhnout:
Download byl malá ochutnávka, v součastnosti je zastaven, neboť Štědrý den byl pouze ve čtvrtek
Ano, od roku 2003 jsou tam jenom 2 koleje. Do té doby tam byly 4.lokálkář napsal:proč je trať před Kyjicema od Třebušic rozvětvená? Pokut vim tak to tak ve skutečnosti neni
http://cs.wikipedia.org/wiki/Erv%C4%9Bnick%C3%BD_koridor
Tak to je rada za milion. To mám jako za úkol uhodnout, který to je?Edie napsal:Před Bílinou ze směru Teplice je létající oběkt.
HarryRail napsal:Please, give a new link to download trat 130. The existing gives an error.
The download was only on Thursday, September 24th.
Merry Christmas to all
Čouda napsal:Dotaz: Je to postavené alespoň z části i s krajinou?
Ano, někde je i krajina.
Honza napsal:To mikulda: Takže kdo se na Štědrý den po obědě věnoval něčemu jinému než simulátoru (třeba rodině apod.) má smůlu?!? ... Fakt úžasné ...
mikulda napsal:Download byl malá ochutnávka, v součastnosti je zastaven, neboť Štědrý den byl pouze ve čtvrtek
The download was only on Thursday, September 24th.HarryRail napsal:Please, give a new link to download trat 130. The existing gives an error.
Merry Christmas to all![]()
mikulda napsal:Honza napsal:To mikulda: Takže kdo se na Štědrý den po obědě věnoval něčemu jinému než simulátoru (třeba rodině apod.) má smůlu?!? ... Fakt úžasné ...
Ne, může přiložit ruku k dílu (nafotit nebo vymodelovat objekty) a pak má trať k dispozici.
Hlavu vzhůru, nebylo to poslední zveřejnění![]()
HarryRail napsal:Děkuji, potěšil. Omlouvám se za otázku (jsem špatné pochopení české, čtení fórum by trvalo příliš dlouho), kdy pak bude další "ochutnávka" nebo trasa neni volne na netu?
Dan J. napsal:Ahoj, já se taky těšil, až přijedu domů a trať sosnu a zkouknu, co se dá udělat za aktivity