Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

Ad Lokálkář

cituji:
Trať jsem stáhl těsně po tom co mikulda dal příspěvek s linkem.

U mne platí to samé = cca 8 minut po zveřejnění linku jsem začal stahovat.
Bez problému.

Ad "čtyřkolejka"

Omlouvám se ale z mé strany došlo k chybnému pochopení dotazu. Měl jsem za to že dotaz směřuje na malé kolejiště přímo v části stanice - v její severovýchodní části. Že se jedná o dlouhou čtyřkolejku ( nebo spíš dvojitou dvojkolejku ) mi uniklo.

HarryRail napsal:
Please, give a new link to download trat 130. The existing gives an error.
[b

Přeloženo do Češtiny - link na stažení nefunguje !!![/b]

Byl jsem dva dny bez netu, takže najednou pro všechny, co jim nejde trať stáhnout:

Download byl malá ochutnávka, v součastnosti je zastaven, neboť Štědrý den byl pouze ve čtvrtek ;-)

lokálkář napsal:
proč je trať před Kyjicema od Třebušic rozvětvená? Pokut vim tak to tak ve skutečnosti neni
Ano, od roku 2003 jsou tam jenom 2 koleje. Do té doby tam byly 4.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Erv%C4%9Bnick%C3%BD_koridor

Edie napsal:
Před Bílinou ze směru Teplice je létající oběkt.
Tak to je rada za milion. To mám jako za úkol uhodnout, který to je?

HarryRail napsal:

The download was only on Thursday, September 24th.
Merry Christmas to all :-)

Čouda napsal:
Dotaz: Je to postavené alespoň z části i s krajinou?

Ano, někde je i krajina.

mikulda napsal:
Byl jsem dva dny bez netu, takže najednou pro všechny, co jim nejde trať stáhnout:

Download byl malá ochutnávka, v součastnosti je zastaven, neboť Štědrý den byl pouze ve čtvrtek ;-)

lokálkář napsal:
proč je trať před Kyjicema od Třebušic rozvětvená? Pokut vim tak to tak ve skutečnosti neni
Ano, od roku 2003 jsou tam jenom 2 koleje. Do té doby tam byly 4.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Erv%C4%9Bnick%C3%BD_koridor

Edie napsal:
Před Bílinou ze směru Teplice je létající oběkt.
Tak to je rada za milion. To mám jako za úkol uhodnout, který to je?

HarryRail napsal:

Čouda napsal:
Dotaz: Je to postavené alespoň z části i s krajinou?

Ano, někde je i krajina.

Jak to mam asi tak vedet ,kdyz u toho nesedim porad.

To mikulda: Takže kdo se na Štědrý den po obědě věnoval něčemu jinému než simulátoru (třeba rodině apod.) má smůlu?!? ... Fakt úžasné ...

Honza napsal:
To mikulda: Takže kdo se na Štědrý den po obědě věnoval něčemu jinému než simulátoru (třeba rodině apod.) má smůlu?!? ... Fakt úžasné ...

Ne, může přiložit ruku k dílu (nafotit nebo vymodelovat objekty) a pak má trať k dispozici.
Hlavu vzhůru, nebylo to poslední zveřejnění :-)

mikulda napsal:

HarryRail napsal:

Děkuji, potěšil. Omlouvám se za otázku (jsem špatné pochopení české, čtení fórum by trvalo příliš dlouho), kdy pak bude další "ochutnávka" nebo trasa neni volne na netu?

mikulda napsal:
Honza napsal:

Ne, může přiložit ruku k dílu (nafotit nebo vymodelovat objekty) a pak má trať k dispozici.
Hlavu vzhůru, nebylo to poslední zveřejnění :-)

Ahoj, já se taky těšil, až přijedu domů a trať sosnu a zkouknu, co se dá udělat za aktivity, fotit objekty, to jest nad mé síly, z Ostravy je to trochu od ruky a navíc jsem rád, že v časovým presu stíhám alespoň ty aktivity pro MSTS.:D No, počkám na další donwload a zatím budu makat na slíbených aktivitách pro 310.:D
S přáním hezkého dne a vše nej do Nového roku 2010. Dan.:cool:

Je škoda, že si nezveřejnil trať byť v nějaké alpha verzi napořád, měl by jsi větší šanci, že tě modelář osloví. Málokdo se najde, že udělá model pro trať, která ještě není ani ke stažení.. :-)

HarryRail napsal:
Děkuji, potěšil. Omlouvám se za otázku (jsem špatné pochopení české, čtení fórum by trvalo příliš dlouho), kdy pak bude další "ochutnávka" nebo trasa neni volne na netu?

The next download will be when I finish placing signals and complete tracks.

Dan J. napsal:
Ahoj, já se taky těšil, až přijedu domů a trať sosnu a zkouknu, co se dá udělat za aktivity

No a vzhledem k tomu, že tam ještě chybí návěstidla a někde se chystám na rekonstrukci kolejí, tak právě proto jsem nechtěl nechávat trvalý download. Až budu s kolejivem jakž takž spokojen, tak udělám alfa verzi natrvalo.

Mikulda: Myslím, že to je dostatečný důvod, nezbývá, než ti popřát hodně štěstí při další stavbě a co nejméně padáků s route editorem. :-)

Nové screeny

Představujeme pár objektů z mé skromné dílničky:
aecf476b18cba211e4c10a2731a8e037.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře