Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

Přeji krásné prožití vánočních svátků všem zde na fóru.Skromný dotázek pro mikuldu.Letos ježíšek nepřiletěl?Prošvihl jsem to už dvoje vánoce za sebou, tak jsem byl natěšen na letošní a zatím nic.

Jéé moc děkuji.To už se těším.Mamina už mi začíná nadávat že aspon o vánocích ten počítač můžu vypnout, ale tak ještě to holt bude muset vydržet :D

Mikuldo díky !
Těším se nejvíce na rychlodráhu a na to co je na ní nového.
A co zůstalo z poslední sleziny ..... :-)

Nechci prudit ani popudit.
Novelizací asi starší verze souboru sigscr.dat se v letošní aktualizaci tratě obnovila chyba tramvajového návěstidla, která byla úspěšně odstraněna 22.11.2012. (ENABLED)

Výsledek = všechny TRAFFIC v tram Act se postupně zastaví a zablokují trať.

:-( :-( :-(

A jo, já se vrtal ve scriptech ve své pokusné trati, kde jsem tohle neměl opraveno a pak překopírováním se to přepsalo. Tak si to u sebe, prosím, oprav.
A ono toho bude víc, nacházím nové a nové chyby, vypadá to na opravnou aktualizaci.

Preji vsem hezky novy rok.
Mikuldo diky za 130 trat :)
Ted par dotazu k trati (chapu, ze je to teprve test verze):
budes predelavat dobu pobytu ve stanici Usti hlavni, Usti zapad, Teplice? mi prijde 4 minuty dost pro obe UL stanice ( mozna tam byl kdysi delsi pobyt).
Bude opravena stanice Osek na trati 134, nejsou tam nastupiste (křizuji se tam Os vlaky),
Bude i loko depa? :)
Jinak trat je super :-)

Tu dobu pobytu si ale upravíš v editoru sám při tvorbě aktivity. Klikneš na tu modrou čárku a upravíš počet cestujících.

Ve stanicích byl nastaven pobyt na 1:30, ale bylo tam nastaveno hodně lidí. Teď je všude 5 lidí, ve stanicích 1:00 a na zastávkách 0:20 - 0:30.
Peron v Oseku vypadá teď nějak takto
2pozct0b_thumb.jpg

Naposled editoval moderátor:
Nastavování času v Platforms (zastávky, stanice) prakticky nemá žádný význam. Rozhodující je počet cestujících, kdy platí že 1 cestující = 10 sec pobytu
Implicitní nastavení je 20 cestujících - tedy 200 sec - tedy 3 minuty + 20 sec
Zmíněných 5 cestujících bude generovat pobyt 50 sec.
Ideální je nastovaovat 3 cestující - to dá půl minuty a to pak nenarušuje aplikovat reálné jízdní řády do Act. Doporučuji i pro MHD.
Minimální spolehlivá hodnota jsou 2 cestující = tedy 20 sec.
Hodnoty 0 a 1 nedoporučuji - MSTS se začné chovat divně. V případě zpoždění Vámi řízeného vlaku pak dává signál "odjezd" v momentě zastavení vlaku. To mi moc reálné nepřipadá.

Dodatek:
Zastávka tram linek v Mostě u bloku č. 100 ve směru Most DP má opět čidlo návěstidla níž než je
samotná návěst. Odjíždím tedy na Stůj ... :-D

Back
Nahoře