Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Přeji krásné prožití vánočních svátků všem zde na fóru.Skromný dotázek pro mikuldu.Letos ježíšek nepřiletěl?Prošvihl jsem to už dvoje vánoce za sebou, tak jsem byl natěšen na letošní a zatím nic.
Nechci prudit ani popudit.
Novelizací asi starší verze souboru sigscr.dat se v letošní aktualizaci tratě obnovila chyba tramvajového návěstidla, která byla úspěšně odstraněna 22.11.2012. (ENABLED)
Výsledek = všechny TRAFFIC v tram Act se postupně zastaví a zablokují trať.
A jo, já se vrtal ve scriptech ve své pokusné trati, kde jsem tohle neměl opraveno a pak překopírováním se to přepsalo. Tak si to u sebe, prosím, oprav.
A ono toho bude víc, nacházím nové a nové chyby, vypadá to na opravnou aktualizaci.
Preji vsem hezky novy rok.
Mikuldo diky za 130 trat
Ted par dotazu k trati (chapu, ze je to teprve test verze):
budes predelavat dobu pobytu ve stanici Usti hlavni, Usti zapad, Teplice? mi prijde 4 minuty dost pro obe UL stanice ( mozna tam byl kdysi delsi pobyt).
Bude opravena stanice Osek na trati 134, nejsou tam nastupiste (křizuji se tam Os vlaky),
Bude i loko depa?
Jinak trat je super
Ve stanicích byl nastaven pobyt na 1:30, ale bylo tam nastaveno hodně lidí. Teď je všude 5 lidí, ve stanicích 1:00 a na zastávkách 0:20 - 0:30.
Peron v Oseku vypadá teď nějak takto
Nastavování času v Platforms (zastávky, stanice) prakticky nemá žádný význam. Rozhodující je počet cestujících, kdy platí že 1 cestující = 10 sec pobytu
Implicitní nastavení je 20 cestujících - tedy 200 sec - tedy 3 minuty + 20 sec
Zmíněných 5 cestujících bude generovat pobyt 50 sec.
Ideální je nastovaovat 3 cestující - to dá půl minuty a to pak nenarušuje aplikovat reálné jízdní řády do Act. Doporučuji i pro MHD.
Minimální spolehlivá hodnota jsou 2 cestující = tedy 20 sec.
Hodnoty 0 a 1 nedoporučuji - MSTS se začné chovat divně. V případě zpoždění Vámi řízeného vlaku pak dává signál "odjezd" v momentě zastavení vlaku. To mi moc reálné nepřipadá.