Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

A já bych zase skákal radostí, kdyby byl schopen někdo sehnat plánky sítě MUS od Komořan
To je solidní propletenec. Bohužel, k plánkům se nedostanu, neboť jestli nějaké jsou (původ je z roku 1944), tak je vlastní Doprava s.r.o., jakožto dceřinná firma MUS a i ta jde komplet do prodeje.
Jen tak mimochodem, oni ani neexistují souhrné plány úpravny. Je to možná divný, ale je to tak.

Ještě se optám:
Z Komořan k Mostu, nebo z Komořan k Chomutovu?
Já se po fabrice poohlédnu, ale nic neslibuji. V dokumentaci je tu opravdu binec.

My to máme pomotané: Seifhennersdorf - Varnsdorf - Zittau - Hrádek - Liberec. Ale nazývati v dnešní době Liberec Reichenbergem, to by nenapadlo ani mě. A to nám vlaky za jednu jízdu 5 x mění dopravce a čtyřikrát přejíždí státní hranici

Stránka s tratí 130

Pěkná stránka.Jenom nevím proč se mi tam zobrazuje jen reklama webzdarma a potom už nic.

Ma to zle nastavene ... nechava vkladat HTML reklamu do stranky s framesetom ... da sa to prerobit v nastaveniach ...

Re: Krajina

Bastard371005 napsal:
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat autorů této trati.Bude kolem trati i krajina jako to má Zbyněk Šemora?

Samozřejmě. Ale nejdřív se položí koleje a návěstidla.

Back
Nahoře