Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

Nové screeny

Tak už si to město začíná být trochu podobné
82d0c845f89859e1cb2bf83e26026e88.jpg

Naposled editoval moderátor:
Chtěl jsem se zeptat, zda-li je už tato trať někde ke stažení, nebo jestli se dá objednat???? Děkuji za odpověď.

Děkuji za info. Ještě jsem se chtěl zeptat kdy je v plánu i pro ostatní.

Můžu se zeptat, jestli někdy trať vyjde ke stažení nebo na DVD k zaplacení? Dík za odpověď, dost rád bych si tuto trať projel :-).

faigja 704 napsal:
Můžu se zeptat, jestli někdy trať vyjde ke stažení nebo na DVD k zaplacení? Dík za odpověď, dost rád bych si tuto trať projel :-).

Trať stále ještě není ve zveřejnitelném stavu, ale chystá se malé (a krátké :-) překvapení.

Přeji všem krásné prožití vánočních svátků a tady je jeden dárek ode mě:

http://www.alsat.sk/mikulda/130.zip

Global: Xtracks 3.18 a vyšší
ÚZK: Nepovinné
Sound: Původní

V trati toho stále mnoho chybí, na dokončení se pracuje, berte to tedy jako malou ochutnávku.

mikulda napsal:

V trati toho stále mnoho chybí, na dokončení se pracuje, berte to tedy jako malou ochutnávku.

Bohužel tento odkaz mě nejde otevřít,hlásí to, že tuto stránku nelze najít. Jinak krásné vánoce Všem.

Zdravim mikuldo, trať je pěkná a těším se aš jí dokončíš ale mám jednu otázku (námitku) proč je trať před Kyjicema od Třebušic rozvětvená? Pokut vim tak to tak ve skutečnosti neni

mikulda napsal:

The requested URL /mikulda/130.zip was not found on this server.:(

Ad lokálkář:

ještě před napsáním jsem se díval do fotomapy a napočítal jsem 4 koleje - v souladu s plánkem stanice z ČD pomůcek - ale mohu se mýlit

pepeQ-2 napsal:
Ad lokálkář:

ještě před napsáním jsem se díval do fotomapy a napočítal jsem 4 koleje - v souladu s plánkem stanice z ČD pomůcek - ale mohu se mýlit

To rozvětvení tam bylo z důvodu údržby kolejí,jelikož je násep vysoký a stále si sedal. Nyní tam jsou už jen dvě koleje.
Mám ještě dotaz, kde jste stáhl tu trať,na uvedené adrese to nejde. Píše to, že nejde najít. Děkuji

lokálkář: přesně jak píše Spacir148. Tento násep je vlastně výsypkou z vytěžené zeminy z okolních dolů. Po neustálých sanacích a úpravách se docílilo toho, že těleso je již v klidu.

Spacir148 napsal:
pepeQ-2 napsal:
Ad lokálkář:

To rozvětvení tam bylo z důvodu údržby kolejí,jelikož je násep vysoký a stále si sedal. Nyní tam jsou už jen dvě koleje.
Mám ještě dotaz, kde jste stáhl tu trať,na uvedené adrese to nejde. Píše to, že nejde najít. Děkuji

Trať jsem stáhl těsně po tom co mikulda dal příspěvek s linkem.

Back
Nahoře