Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Blackwolf napsal:Zdravím,
a mám problém. Najednou z ničeho nic mi přestal chodit Shape Viewer. Nepomohla ani přeinstalace a stále mi to píše:
Run-time error `7`:
Out of memory
Verzi mám 2.2.237. Nevíte někdo kde se stala chyba? Dík.
jm252485 napsal:Out of memory je klasická hláška "Málo paměti". Stává se to, když máš moc věcí spuštěných naráz. ......Blackwolf napsal:...... Najednou z ničeho nic mi přestal chodit Shape Viewer. .....
Já když měl sedmičky 64, měl jsem pocit, že mi prohlížeč funguje. Ale asi jsem jej neotvíral. Včera jsem narazil ve 32 bitové instalaci na problém nekompatibility, takže díky za odkaz, večer doma zkusím.Pavlík napsal:Ahoj, komu nepůjde spustit ve Windows 7 Shape Viewer, tak je potřeba nainstalovat navou verzi, kterou stáhnete například zde http://www.activitysimulatorworld.net/Les_utilitaires/Shape_viewer..htm . Je to verze 2.2.237.
Jedná se o překladatelský software Trados. Prostě něco "z úplně jiného soudku". Asi to zkusim pořešit instalací jiné verze ShapeVieweru. Třeba to pomůže?Pavlík napsal:jarx: jakého "úplně nesouvisejícího programu"?
Existuje volba otevřít v programu. Tohle používám u s souborů, protože někdy potřebuji spustit wordpad, jindy si potřebuji model prohlédnout. Ale ikonou prohlížeče snad tento program nespouštím téměř vůbec. I zde se dá zadat cesta. Ale je pravda, že instalovat si do PC všelijaký šrot až z trialverzí počítač může systém pořádně zasvinit a uživatel pak ztrácí kontrolu nad tím, co se mu tam děje.jarx napsal:Ahoj všem, chci se podělit o svůj problém, který mi Shape Viewer dělá. Pokud ho spustím poklepáním na ikonu zástupce na ploše, spustí se místo programu okno instalace úplně nesouvisejícího jiného programu, který mám také v počítači nainstalovaný. Teprve když tu spouštějící se "instalaci" zrušim, spustí se prohlížeč a pak v něm lze normálně pracovat. Setkal jste se někdo s něčím podobným?
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´jarx napsal:Ahoj všem, chci se podělit o svůj problém, který mi Shape Viewer dělá. Pokud ho spustím poklepáním na ikonu zástupce na ploše, spustí se místo programu okno instalace úplně nesouvisejícího jiného programu, který mám také v počítači nainstalovaný. Teprve když tu spouštějící se "instalaci" zrušim, spustí se prohlížeč a pak v něm lze normálně pracovat. Setkal jste se někdo s něčím podobným?