470-Kraken/Uršula

Miran napsal:
151 018-9 napsal:
Zdar všichni já a můj kámoš jsme byli včera na modrém krakenu dohodly jsme se předem se strojmistrem a on nám modrého krakena odemknul čtyřhranem protože někdo zlomil klíče.A mám spoustu fotek stanoviště akorát je problémm v tom nejsou tam přepínáče a směrový přepínač a kámoš nafotil textury kdo bude potřebovat textury cabu a krakena at mi nápiše na email DancikCD@seznam.cz http://sklad.obrazku.cz/obr465337_P1100107.JPG"
Již jsem tě kontaktoval, (18.8.), ale zatím je nějak ticho po pěšině. Alespoň laskavě napiš zda nabídka platí, nebo že nic nepošleš ať člověk ví na čem je.

Jojo taky jsem posílal E-mail a nic.

Naposled editoval moderátor:
No dneska jsem prolézal googlem a hledal něco o 460 a vylezl mě odkaz na 470 na vlaky.net jsou tam hezké fotky ze stanoviště a jiné

http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/003167-Elektricke-jednotky-na-nasich-kolejich-rada-470/

Ahoj všichni dost se omlouvám že sem tu dlouho nebyl ale ted k věci všichni se dohodněte kdo dělá ten model krakena a at´ se mi ozve a já mu poslu ty fotky ;)

No tak já bych měl návrh takovej, jako už tu někdo psal ...prostě - HarkIV se ve stavbě krakena dostal nejdál ...tak ať mu nějaký zkušený modelář tady z fóra napíše na mail nebo ICQ ..a domluví se o dostavení jeho modelu ...myslim si že jeho stavba zašla daleko a byla by škoda to zahodit a začít všechno zase od znova...co myslíte ? ... Ono je to totiž jenom o domluvě a o tom sehnat někoho , kdo má čas a zkušennosti a dostavil by to ...

Martens napsal:
o cab na 470 už je postatráno ...

To Martens - Tak to je super , velká chvála cabview majstrovi ! ;)
Už jen jde o to kdo dostaví ten model .
A pak ještě nějak obstarat zvuky. To by se mohly vzít z nějakých videí , např. napsat autorovi videa " Poslední z Titánů" jestli by neposkytl jeho video k vycucání nějakých použitelných zvuků. - můj návrh . Zvukař nejsem.

Zatím nechval - tempo a priority jsem si určil sám, na závodech nejsem a MSTS není alfou a omegou mého života.....

470 001-9 napsal:
Martens napsal:
o cab na 470 už je postatráno ...

To Martens - Tak to je super , velká chvála cabview majstrovi ! ;)
Už jen jde o to kdo dostaví ten model .
A pak ještě nějak obstarat zvuky. To by se mohly vzít z nějakých videí , např. napsat autorovi videa " Poslední z Titánů" jestli by neposkytl jeho video k vycucání nějakých použitelných zvuků. - můj návrh . Zvukař nejsem.

Hergot,
nestačím se divit jak z tebe srší ty nápady, co by ti ostatní měli udělat nejlépe již včera. To se už dnes jen tak nevidí... Nejsi doufám zaměstnán v nějaké firmě jako MAMRD. Protože v tom případě Bůh ochraňuj onu firmu....

Václave
můžeš mi konkrétně ukázat, kde jsem se dopustil neslušnosti? Urazil jsem snad tohoto nováčka? Poslal jsem ho snad tam kam mne včera náš hyperrealista Čouda? Já pouze konstatuji to co vidím. A pokud jde o onu zkratku, tak ta nikterak nesouvisí s lidským chováním a vztahy mezi oběma pohlavími, jak si asi mylně myslíš. Ta totiž pochází z firemního prostředí a souvisí se spoustou absolventů tzv. Manažerských Institutů a jejich přínosu pro tu kterou firmu jež naletěla na vznosný titul. A neznamená nic jiného než Mladý Ambiciózní Manažerský Rychlokvašený Debil. Ti také nejlépe vědí to co by ti ostatní měli udělat již včera. No a zbytek si přeber sám.....
No ale snad toho nováčka trochu potěším, ale opravdu jen trochu:
298b4f06fa825d07c940161dc1170045.jpg
Stačí? Textury jsou zatím jen provizorní a z jedné strany. Bohužel jsou tady i tací co něco slibují, třeba fotky......
Jo a nechci tady vidět jakýkoliv dotaz co by by se týkalo data zveřejnění....

To MIRAN: Nic ve zlým, ale fakt se uklidni, už seš dost trapnej jak z ostatních děláš voly. Jdi jako admin příkladem, zdá se mi, že už ti to přerostlo přes mozek.

Opravdu ti děkuji za komplexní hodnocení. Nemá chybu. Stačí se podívat nahoru. Já totiž úkoly nerozdávám.....

Teď se zase vy navážíte do Mirana. Miran chtěl určitě poukázat na ten starý dobrý zvyk, co všechno bude a skutek utek. Jen nechte mladého, ať ukáže, co umí. Vytvořit model, otexturovat, naladit, kabina, zvuky. Hračka, bude hned, ne? 470 001-9: copak nejsi vděčný za všechny ty krásné modely co máme? Já bych jich taky spoustu chtěl, které ještě nejsou vytvořené nebo jim něco chybí a nezblázním se. Stejně ''by se'' časem ten model dodělal. Na můj příspěvek prosím nereagujte, protože už vidím tu zvrhlost, ve kterou to někteří dokáží otočit. :)

Ahoj.
Ten Kraken vypadá ÚŽASNĚ. Já si pamatuji, když mezi Ostravou a Českým Těšínem (přes Havířov) jezdil prototyp, tan zelený. Pak mne mrzelo, že skončil v řazení v Praze a né Ostravě, ale to je detajl, dorazil mne konec této elektrické jednotky ze Studénky. Ještě si velmi dobře pamatuji, jak se v časopise Železničář pěly ódy o nové jednotce a fotkama z výrobních hal vagónky se také neplýtvalo. :D Jestli tento model někdy spatří světlo světa v MSTS, tak okamžitě zapínám editor a okmžitě vyrábím aktivitu pro tento nádherný stroj.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
... Já si pamatuji, když ...

Dane, ty si hotový chodiaci pamätník :D Kolkože to máš rokov, 100? 110? 120? :cool: :D

Taxi, zase tak dávno to není.....testy krakena na Osstravsku jsem zažil i já a jezdil s nima, když jsem se vracel ze Žiliny domů.....

Tax napsal:
Dan J. napsal:
... Já si pamatuji, když ...

Dane, ty si hotový chodiaci pamätník :D Kolkože to máš rokov, 100? 110? 120? :cool: :D

Ale houby památník:D, jen to co se pohybovalo po kolejích tehdy bylo pestřejší než teď, proto ta nostalgie.:D Teď potkávám například ne nádraží ve Svinově furt jedny typy souprav. Uznej sám, že pokud jsem jezdíval do Opavy ze Svinova a jela například souprava Brejlovec + Bai 4 dveřáky + Ba (ty co máš na vebu z r. 1958) a při příjezdu do Opavy stály u nástupiště Rybáky s vlakem do Hlučína, bylo to pestřejší, než dnes Elefant, Elefant..., 460 v Najbrtu (hnus) a z motorů 843+043+943 a sem tam misto 943, 951 na rychlíku Jeseník Ostrava, tak se člověku posteskne. Zadní nádraží ( tehdejší ZD VŽSKG) to už neexistuje a když dojela k nástupišti karkula (tuším) s modrými orezlými přívěšáky BDlm coby dělnický vlak železáren, to byla taky paráda. To jsem stával na lávce nad kolejemi (taky dnes neexistuje) a fotil jsem jak zběsilý. Jenže dochovaly se mi snad jen 3 fotky a ty vypadají jako 5 černochů v tunelu, takže dnes už jen ty vzpomínky.:D
Dan

Omlouvám se za OT

Dan J. napsal:
... Omlouvám se za OT

Dane, to nič, sem tam si musíme aj pobrkotať. Keď Miran dokončí Krakena, tak či tak bude k nemu založené nové, samostatné vlákno a toto pôjde do prepadliska dejín

Back
Nahoře