Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:Ja som cosi zacal, keby mal niekto nejak podrobnejsiu vykresovu dokumentaciu, kde by bolo nejak rozumne okotovane celo, stale sa mi to nedari dostat do nejakych orzumnych rozmerov ...
Tak to zas není až tak pravda, poslední dobou se to sype o 106. Počet vozů jsem neregistroval byla tam střecha nástupiště.VáclavS napsal:To není žádný překvapení. Jezdí Berouny každý den mimo víkendů. Měl alespoň plný počet vozů?
To těžko, krakenek má mít normálně 3 vložáky. Když jedou dva, tak je na tom třetím z 99% nějaká závada. Na některých spojích se díky absenci jednoho vložáku častokrát dočkáte jízdy "na jedné noze".Dominik napsal:Zdravím,
pokud mohu doplnit,řazení vlaku bylo 470+070+070+470. Dva vložené vozy jezdí na osobácích neustále.
Dominik
Spíš tam nemá být ten přední vůbecJohníík napsal:JOHNZI nechci rejpat, ale nemá být jeden pantograf naopak?![]()
Smetáky byly z výroby 2 a orientované stejným směrem.Johníík napsal:JOHNZI nechci rejpat, ale nemá být jeden pantograf naopak?![]()
Záleží na obdobíbob57_cz napsal:Spíš tam nemá být ten přední vůbecJohníík napsal:JOHNZI nechci rejpat, ale nemá být jeden pantograf naopak?![]()
.
Taky jsem s nimi jezdil, když byly nové a měly oba smetáky, ale nafocený mám 003 už jen s jedním.Vrbam napsal:Smetáky byly z výroby 2 a orientované stejným směrem.Johníík napsal:JOHNZI nechci rejpat, ale nemá být jeden pantograf naopak?
Záleží na obdobíbob57_cz napsal:Spíš tam nemá být ten přední vůbecJohníík napsal:JOHNZI nechci rejpat, ale nemá být jeden pantograf naopak?![]()
.
Z tohoto obrázku je vidět že tam byl http://pantograf.wz.cz/470002strechab.html