470-Kraken/Uršula

Vrbam

Pomocník strojvedoucího
470

take bych mel par fotek na model

Naposled editoval moderátor:
Ja som cosi zacal, keby mal niekto nejak podrobnejsiu vykresovu dokumentaciu, kde by bolo nejak rozumne okotovane celo, stale sa mi to nedari dostat do nejakych orzumnych rozmerov ...
a0568378e666b82b712adcf7ac5403f4.jpg

Johnz, držím palce, kdysi jsem si zkoušel z legrace vymodelovat čelo na 471 a musím říct, že vůbec žádná legrace (předběhl mě Dejv :D - klobouk dolů) Model zatím vypadá skvěle, těším se, až se povozím

To mi ho ale najprv niekto musi vyfotit na textury ... ja sa do Prahy za tymto ucelom nedostanem ...

vykresy

JOHNZ napsal:
Ja som cosi zacal, keby mal niekto nejak podrobnejsiu vykresovu dokumentaciu, kde by bolo nejak rozumne okotovane celo, stale sa mi to nedari dostat do nejakych orzumnych rozmerov ...

je toto dostatecne rozumne? http://pantograf.wz.cz/470-obsah.html

JOHNZ: To mam, ale stale sa mi z toho nedari vyhadat priestorovy profil cela ... uvidime co sa podari, dostal som nejake foto na textury, tak uvidime co z toho vypadne ...

Harku IV (nejsem si přesně jist s přezdívkou) ozvěte se mi prosím na sz nebo na email. Mám pro Vás ty fotky jak jste mě o ně prosil.

Zdravím,

smím se zeptat, jak to vypadá s Krakenem? Díky,

Dominik

Ahoj,

zatím nemám čas a do podzimu ani mít nebudu, abych dodělal Krakena.
a popravdě jsem byl trochu znechucen situací tady na fóru, ale to už se vpodstatě vyřešilo.

Na Krakena se dostane až udělám zkoušky, bakalářku, či státnice.

Toť nejnovější informace

To není žádný překvapení. Jezdí Berouny každý den mimo víkendů. Měl alespoň plný počet vozů?

VáclavS napsal:
To není žádný překvapení. Jezdí Berouny každý den mimo víkendů. Měl alespoň plný počet vozů?
Tak to zas není až tak pravda, poslední dobou se to sype o 106. Počet vozů jsem neregistroval byla tam střecha nástupiště.

Zdravím,

pokud mohu doplnit,řazení vlaku bylo 470+070+070+470. Dva vložené vozy jezdí na osobácích neustále.

Dominik

Dominik napsal:
Zdravím,

pokud mohu doplnit,řazení vlaku bylo 470+070+070+470. Dva vložené vozy jezdí na osobácích neustále.

Dominik
To těžko, krakenek má mít normálně 3 vložáky. Když jedou dva, tak je na tom třetím z 99% nějaká závada. Na některých spojích se díky absenci jednoho vložáku častokrát dočkáte jízdy "na jedné noze".

Vrbam napsal:
Johníík napsal:
JOHNZI nechci rejpat, ale nemá být jeden pantograf naopak? :eek:
Smetáky byly z výroby 2 a orientované stejným směrem.
bob57_cz napsal:
Johníík napsal:
JOHNZI nechci rejpat, ale nemá být jeden pantograf naopak? :eek:
Spíš tam nemá být ten přední vůbec :D .
Záleží na období
Z tohoto obrázku je vidět že tam byl http://pantograf.wz.cz/470002strechab.html
Taky jsem s nimi jezdil, když byly nové a měly oba smetáky, ale nafocený mám 003 už jen s jedním.

Back
Nahoře