470-Kraken/Uršula

Info od Banána : Dne 19.10.2009 odjíždí 162.014 do DKV Č.Třebová na lak a bere s sebou do šrotu modrého Krakena.

Add Martens : Ano, toto je pravda. Tak rychle nafotit na ONJ, než nám sešrotují jediný prototyp

Naposled editoval moderátor:
Máme nafoceno na skiny, nafocenu kabinu, zvuky by šlo použít snad z 16x ( ale i nějaké to video s krakenem je), ..... jen ten čas, jen ten čas najít

Mluvil jsem s Banánem, jinak ve správce je 470-003 a 004. Tak nevím jestli je to ten druhý nebo ne. Datum zprovoznění ale není uveden, jestli někdy vůbec bude.

Banán mi volal dneska hned poté, co četl pokyny k převozu u strojmistrů na ONJ. 470.003+004 je ten modrý a jediný funkční. Zelený 001+002 stojí už rok v kopřivách v ČT a čeká na autogen

Martens napsal:
Banán mi volal dneska hned poté, co četl pokyny k převozu u strojmistrů na ONJ. 470.003+004 je ten modrý a jediný funkční. Zelený 001+002 stojí už rok v kopřivách v ČT a čeká na autogen

Zeleného mám nafocenýho ale už ve stavu jak stojí v ČT ale je na něm samá grafita a fotky nejsou moc kvalitní

Tak podle posledních informací by měla být Krakenova poslední jízda směr ČT být z neděle na pondělí v noci. Víte někdo něco bližšího?

Pavlík napsal:
Tak podle posledních informací by měla být Krakenova poslední jízda směr ČT být z neděle na pondělí v noci. Víte někdo něco bližšího?
Strojmistrům na ONJ přišel email aby Kraken byl připravený k převozu do Č.T. 19.10.09 v 1.00 hod. na nádraží Praha-Vršovice, ale v kolik hodin se převoz uskuteční to nevím.Dnes si užil posledních pár metrů za účasti hojného počtu lidí i civilních. Z "brambor" na kolej č.201 a tam se z něj budou dolovat věci ještě potřebné k použití.Už tam na něj čekala dílna.:(

Jo jasně uděláme někde sraz a naposled se s ní rozloučíme. Doufám, že to poveze ochotnej strojvedoucí, co nám zastaví. Na rozloučenou se pěkně všichni z toho ožerem.

Na výsledek převozu a konce Krakena se pojedu podívat a zdokumentovat v úterý tj. 20.10. zájemci o fotky pište SZ.

Hranice z depa Vršovice lok.ř.162 014- 1.50 hod. 19.10. Ve stanici se to spojí a pryč.:salut:

Zdravím,
dnes jsem ve schránce nalezl letošní druhé číslo časopisu "Dráha" a mile mě překvapilo osmistránkové pojednání o jednotkách ř.470. V článku je k vidění také dostatek fotografií a především technické výkresy motorového a vloženého vozu uvedené jednotky.
Všem fandům těchto jednotek tak mohu zmíněné druhé číslo časopisu "Dráha" vřele doporučit. ;)

David

Zdravím, já kdysi na jedné stránce nalezl 470. zhruba tak na půl hotovou. Jenže je možný že upadla do zapomění a už ani nebude dodělána.
Myslím si že to bylo u modeláře HarkIV.

kucimsts napsal:
Zdravím, já kdysi na jedné stránce nalezl 470. zhruba tak na půl hotovou. Jenže je možný že upadla do zapomění a už ani nebude dodělána.
Myslím si že to bylo u modeláře HarkIV.
Panebože, PROČ!!!!

E499_2002 napsal:
Nejen Kraken upadá...

A to je velká škoda...ale však já si na něj počkám ...modelář HarkIV jak jsem viděl má část stavby za sebou ale už se na něm bohužel nepracuje :( :( . Já si osobně myslim že by se na něm mělo pracovat ...nebudou tu s námi už moc dlouho obě jednotky by měla čekat šrotace :( :( :!: tak by se měly ještě hledat nějaký podrobný materiály ...:-)

Hlavně nafotit kabinu, nebo aspoň to co z ní zbylo, zbytek se vezme už někde jinde

Čouda napsal:
Hlavně nafotit kabinu, nebo aspoň to co z ní zbylo, zbytek se vezme už někde jinde

Kabina nafocená je ještě za provozu z jednotek 003 a 004. Tohle se ještě stihlo.

Čouda napsal:
No tak to je super. Teď už jenom model...
Ale kdo by s ním taky jezdil, že? Když je MSTS simulátor, která má simulovat současnost a v současnosti už v aktuálním grafikonu nejezdí a stojí ve šrotu, co Mirku? :D
Ale když se na vytvoření modelu někdo najde, tak se tady najde určitě i skupinka těch, kterým určitě udělá radost .....

Back
Nahoře