Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax napsal:Nepôjdeš náhodou cez BA ???![]()
![]()
Původně jsem to tak plánoval, že postavím takovou aktivitu Slezina. Když mě ty hodinky utíkají rychleji než ostatním. Tak raději pracuji na trati, ať mám s čím přijet.Miran napsal:Tax napsal:Nepôjdeš náhodou cez BA ???![]()
![]()
Hele Taxi, vloni to bylo horší, ale teď už v MSTS vedou koleje z Bratislavy až do Prahy. Udělej si nějakou pěknou aktivitu a můžeš přijet, třeba se Šlechtičnou a pár Bai. A nezapomeň zastavit v Šakvicích, bude tam čekat Zbyněk!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, žádný online přenos ze sleziny se neplánuje a nelze jej vlastními silami ani zajistit ..... určitě tu ale najdete tak za týden krátkou reportáž.......PuDr. Matějko napsal:Ikdyž se na Slezinu nedostanou všichni, bude to nějak přenášené online ? Abychom ti, co zůstali u PC dozvěděli co bylo na slezině ? A co náš známý pirát Vlastik, taky přijede na Slezinu či Pampaliny?
Možná jo, ale co když chceš dát do aktivity neschopný vlak a zrovna nebude udělána varianta "mimo službu". Takových situací může nastat ale víc.Pajavlaky napsal:Zbyněk Šemora: S těmi consisty je to výborný nápad![]()