Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Rodina musí ustoupit, slezina MSTS je přednějšíKaMat napsal:heheJa budu slavit s rodinou. To by mi neodpustily kdybych odjel
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Rodina musí ustoupit, slezina MSTS je přednějšíKaMat napsal:heheJa budu slavit s rodinou. To by mi neodpustily kdybych odjel
![]()
Jo, už jsem to tu psal před půl rokem.Pajavlaky napsal:Zbyněk Šemora: S těmi consisty je to výborný nápad![]()
No nie, budeme dvaja ... ja uz sice 18 nejaky tyzden mam ale ...Kank napsal:Hmm když sleduju ty debaty o věku, tak jsem zvědav na nejmladšího účastníka... Pokud se mi podaří dorazit nejspíš to asi budu s osmnáctkou na krku já...![]()
Já bych si novou verzi tratě objednal, počítejte se mnou.Zbyněk Šemora napsal:Kdo se ještě nerozhodl, máte ještě hoďku, kdo má zájem vypálit DVD s tratí a přivézt na slezinu (za 190kč). Moc Vás není a na slezině nic pálit nebo kopírovat nebudu, kvůli tomu tam nejedu. Rozdávat se bude dle informací pouze 451, což je na objem dat ještě reálné.
Opravdu je to přímý přenos. právě jsme za Českým Brodem.Jiří napsal:Pane Šemora, vy teď sedíte ve vlaku ? A jakto, že máte přístup k internetu ? Nebo, že byste se připojoval mobilně k internetu ? A nebo si děláte srandu a ve skutečnosti jedete v MSTS ?![]()
![]()
Zbyňku, to máš GPRS nebo CDMA?Zbyněk Šemora napsal:Připojení přes Eurotel. Připojil jsem se za Blanskem a signál je perfektní celou cestu. Možná je to tím, že je počasí na draka a jsou lepší podmínky pro šíření signálu. Minule to občas vypadávalo.
Právě jsou Úvaly