2. setkání příznivců MSTS

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Technický dotaz. Nemá někdo z účastníků, kteří přijedou autem nebo někdo z místních funkční promítačku na filmy Super8 ?
Když už se bude představovat model 451, budu mít u sebe asi 60minut filmových materiálů z této jednotky z dob, když jsem na nich sloužíval. Natočeno 1980 až 89 na tratích Pardubice - Hradec - Týniště - Choceň, Chlumec, Benešov, ONJ, atd.

Hmm když sleduju ty debaty o věku, tak jsem zvědav na nejmladšího účastníka... Pokud se mi podaří dorazit nejspíš to asi budu s osmnáctkou na krku já... :-)

Kank napsal:
Hmm když sleduju ty debaty o věku, tak jsem zvědav na nejmladšího účastníka... Pokud se mi podaří dorazit nejspíš to asi budu s osmnáctkou na krku já... :-)
No nie, budeme dvaja ... ja uz sice 18 nejaky tyzden mam ale ...

Kdo se ještě nerozhodl, máte ještě hoďku, kdo má zájem vypálit DVD s tratí a přivézt na slezinu (za 190kč). Moc Vás není a na slezině nic pálit nebo kopírovat nebudu, kvůli tomu tam nejedu. Rozdávat se bude dle informací pouze 451, což je na objem dat ještě reálné.

Zbyněk Šemora napsal:
Kdo se ještě nerozhodl, máte ještě hoďku, kdo má zájem vypálit DVD s tratí a přivézt na slezinu (za 190kč). Moc Vás není a na slezině nic pálit nebo kopírovat nebudu, kvůli tomu tam nejedu. Rozdávat se bude dle informací pouze 451, což je na objem dat ještě reálné.
Já bych si novou verzi tratě objednal, počítejte se mnou.

Už jedu, hurá, Brněnský Drak, na sedačce mne oslovuje leták "Vítejte na palubě". To je jediné, co připomíná Pendolino. Jelikož je páteční nával, sedl jsem si do 1. třídy.
362 se snaží jak může, moc se nenaklápí a souprava ze starých rekonstruovaných vozů, také nic moc. Sedačky v 1. třídě připomínají staré dřeváky, jak jsou tvrdé, špinavá okna, ...hold komfort.

V sešiťáku má ČT 14.58
Ústí nad Orlicí 15.05 skutečnost 15.13.
Hold to naklápění 362 nic moc, max 140 je další brzda a ŽSR nám 350 nepůjčí a nepůjčí. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Pane Šemora, vy teď sedíte ve vlaku ? A jakto, že máte přístup k internetu ? Nebo, že byste se připojoval mobilně k internetu ? A nebo si děláte srandu a ve skutečnosti jedete v MSTS ? :lol: :lol:

Teď jste projeli mé oblíbené Řečany nad Labem. 9 minut zpoždění :D :D :D

Jiří napsal:
Pane Šemora, vy teď sedíte ve vlaku ? A jakto, že máte přístup k internetu ? Nebo, že byste se připojoval mobilně k internetu ? A nebo si děláte srandu a ve skutečnosti jedete v MSTS ? :lol: :lol:
Opravdu je to přímý přenos. právě jsme za Českým Brodem.
V Kolíně nás nechali 5 minut stát kvůli vjezdu osobáku křížem

Připojení přes Eurotel. Připojil jsem se za Blanskem a signál je perfektní celou cestu. Možná je to tím, že je počasí na draka a jsou lepší podmínky pro šíření signálu. Minule to občas vypadávalo.
Právě jsou Úvaly

Zbyněk Šemora napsal:
Připojení přes Eurotel. Připojil jsem se za Blanskem a signál je perfektní celou cestu. Možná je to tím, že je počasí na draka a jsou lepší podmínky pro šíření signálu. Minule to občas vypadávalo.
Právě jsou Úvaly
Zbyňku, to máš GPRS nebo CDMA?

No tak to dopadlo jak jsem to čekal...takže nejsem ani na právě probíhající slezimě a ani jsem se neprojel Regionovou z Masaryčky na Žižkovský nákladový:-(....
Tak alespoň napište co jste dohodli a o čem jste se pobavili 8)

Záměna CD

Nazdar,
mám tady prosbu od Zbyňka.....nepřibral jste někdo, kdo jste byli včera na slezině Zbyňkovi CD s materiály ke stavbě trati? Pokud to máte, můžete se, prosím, Zbyňkovi ozvat a domluvit se s předáním.

Díky za Zbyňka

Přeplněnou Vindobonou jsem šťastně dorazil do Brna a už pokračuji směr Šakvice.
Ohledně CD se ještě nikdo nepřihlásil. Jsou tam materiály od Deteria. Zřejmě při kopírování CD jste si někdo vzal omylem i toto CD. Čekal jsem na něj několik měsíců, že tohle někdo zdokumentuje...a takto to dopadne.
CD bylo pod kabely za notebookem. Tak kdyby jej někdo objevil, tak prosím o zaslání.

Jinak slezina byla jako vždy perfektní, největší šoky byly, když jsem si z korespondence někdo někoho nějak představoval, ale reál byl úplně jinde. O kom jsem si myslel, že je někdo starší byl o hodně mladší, anebo úplně jiný typ člověka.
Mnozí jsme se ale znali od loňska.

Vzkaz pro Johnze: Jak jsi mi nastavil ta spřáhla u CD_Habbillns na 30, tak to nesedí, nárazníky jsou od sebe, takže ty výpočty tak jednoduché asi nebudou. Zkoušel jsem to stejným způsobem i u cd_230 a byl jsem na tom úplně stejně vedle.
Když tak někdo napište nějak v bodech ještě jednou postup. Kdo si je jistý, otestujte to na jmenovaném voze CD_Habbillns , který je v BP nastaven na 80.
ps bylo to téma na slezině, patří to i sem.

....Vranovice, měl bych si pomalu balit fidlátka, abych se trefil do Šakvic a stačil vystoupit.

JOHNZ: No tak to sa na to pozrem ... P.S.: Az sa tu ukaze bob_57 tak sa ho opytaj komu dal to CD "ktere Zbynek prikryl cepici ... ja si uz zapana nespomenem komu ho daval ..."

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře