ČD 731

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna michalv
  • Datum začátku Datum začátku
Já se taky přidám, já jsem se vlastně učil na 730 kde je přímočinná s ovladačem OBP 1E, kde si vlastně pěkně nacvakám nearetovanou polohou tlak do válců, myslím, že se na to dá poměrně dobře zvyknout. Neměl jsem s tím problém. BP jsem si pořádně osahal až teď, co jsem nastoupil do depa. Pokud se mě týká, tak BP je příjemnější, ale ani OBP 1E není nezvládnutelné :)

Ano, brzdič BP, jehož vlastností je, že tam vzduch jde cítit je nepřekonatelný. Byť klasický "kohout" (bob_57 to určitě nazve přesně) byl možná v tomto ještě o chlup lepší. Já si pak vyzkoušel i různé "kohouty" německé a to je pánové za trest. Omezovač tlaku je až za kohoutem, takže po zabrzdění je nutné kohout přendat do střední závěrné polohy (jinak vám to neustále odfukuje vzduch), tudíž se ztráty nedoplňují a jednou jsem dokonce kvůli tomu honil v Gmündu mašinu. Naštěstí jí kolega Mikulda dohnal.
Ale OBE typ "Džejstik" je velice dobré, ovládání přesné, snadno se dostává do ruky. To, co má 730 a 731 je přeci jen mechanicky takové rozplizlejší, nepřesnější, ale i s tím se dá dosáhnout kvalitních výsledků.

A vůbec: dobrý fíra nehledí na to, co mu dali do ruky, dobrý fíra si prostě poradí

Naposled editoval moderátor:
Zdravím pánové, 731ka na stránkách http://trainsim.wz.cz/ nějak už není ke stažení a nikde jinde není k sehnání. Našla by se ta dobrá autorova duše, která by dala stránky dohromady nebo pokud ji někdo máte, mohli byste mi ji prosím poslat (idealně i cab :eek: , ten taky nejde stáhnout) na mail: DubnickyLukas@seznam.cz ?

Jak jinak bych mohl Špagetu sehnat?

Děkuji předem všem za ochotu.

S pozdravem, Dyk

Naposled editoval moderátor:
Obnovu webu (v rámci jiného) jsem slíbil já, zatím ale byl čas jen na návěstidla. Takže vydržte.

Back
Nahoře