Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Tak jsem se poprvé setkal s jednou takovou věcí, dělám delší aktivitu R 442 Košice - Bohumín a z Bohumína mi odjíždí traffic R 406 do Polska. Při normální aktivitě se mi traffic nevím proč nezobrazuje, v AE se mi zobrazuje normálně jízda trafficu bez problémů.
Udělal jsem si tedy aktivitu Karviná - Bohumín s trafficem od 442 a tam se mi při jízdě traffic normálně zobrazuje neboli R 406 mě míjí.
Tak nevím, kde je zakopaný pes.
Pepa z Nuslí napsal:Zdarec lidi, opět řeším problém s křižováním.
Tvořím aktivitu rychlíku R 757 Klidná síla. Všechno jde hladce do té doby, dokud ve třetím díle (Týniště - Hanušovice) se nerozhodnu, že traffic přijede ale i odjede z Potštejna. A zde nastává problém. Měl bych přijet v 10:00, vlak proti přijede v 10:04, v 10:06 odjede a teprve po něm jedu já. Zkusil jsem si to nasimulovat, že jsem vyjížděl z Doudleb - všechno v pohodě. Jaké bylo mé zděšení, když jsem jel aktivitu z Týniště a před stanicí Doudleby nad Orlicí mě zastavilo návěstidlo, které bylo na STŮJ. Takže teď zkouším laborovat co s tím. Jenom technická poznámka - začínám v 9:32, rychlík začíná v 9:02 a má vyčkávací bod před vjezdovým do Potštejna na 3600 sekund.
Venco, koukni jak to má Dan. Základem je, mít servis2 ve směru traffic soupravy. Ale pozor, před odjezdovým návěstidlem ve směru Doudleby, mít vyčkávací bod. A když mi souprava vjíždí dál od budovy, tak ještě musíš přehodit výhybku do toho požadovaného směru. A důležité je, načasovat soupravu traffic tak, aby byla před vjezdovým návěstidlem ve stejnou chvíli jak zmizí servis, jinak nevykřižuješ.poison napsal:Já to dnes zkoušel asi hodinu, pokud končím ve stanici tak OK, pokud chci projet, traffic do stanice nedostanu. Pokud jede servis ve směru traffic zůstanu s hráčem v Doudlebech, pokud hráčovým směrem, hráč vjede, ale traffic s trasou skrz zůstane na vjezdu, nepomáhá ani přehození výhybky pomocí servisové soupravy a pokud bych chtěl s hráčem jet ještě z Letohradu zpět do Týniště je hotovo uplně. Třeba má Dan nějaký fígl.