Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ale, já jel také tam i zpět, ale vždy na jinou kolej a jednou tam už osobák stal, mám dojem při cestě z Přerova, tedy osobák od Přerova vjel do stanice, ale mám dojem, že dál jak k odjezdovému nejel, neměl průjezd. Nic asi tu aktivitu nahraju a podívám se.
Ano, přesně tak to máš a tak to mám i já. Ale u mě se osobák zasekne na vjezdu. A když ho nechám objevit už před začátkem aktivity, svítí mi na odjezdu z Ivanovic stůj a volno se rozsvítí, až když se protijedoucí osobák v Němčicích schová na staniční kolej.
Ještě drobnost, bin, ono 1.7 není 1.8. O OR se nebavím, tam by to mělo být bez problému. Teď jsem to zajel i já přes OR a v pořádku až na jeden servis.
Osobák z Přerova končí v Němčicích a při jízdě zpět mě projíždí. Je to i tím, že mám u něj drobné zpoždění při jízdě do Nezamyslic.
Tak mi to nedalo a trochu jsem laboroval. Pokud má hráč trasu na první kolej v Nezamyslicích, nepomůže k vykřižování ani svěcená voda, tak jsem jej do Nezamyslic poslal na druhou kolej (v aktivitě může na první něco stát), náklad postavil na WP do mezistaničního úseku z Němčic do Nezamyslic ještě před startem úlohy samotné a ejhle jak to funguje, tedy alespoň v AE. Hráč má trasu z Vyškova do Přerova a zpět do Vyškova. Přikládám test úlohu pouze na vozidlech TBP.
Hm, tak už jsem na to pravděpodobně přišel. Já jsem měl v Němčicích trasu vedenou tam i zpátky přes 5. kolej, což se zřejmě MSTS nelíbilo. Když jedu tam přes jinou kolej, než zpátky, vypadá to, že se to chová normálně. Každopádně mnohokrát díky za spolupráci
Zdravím ve spolek, po delší době jsem se pustil opět do tvorby aktivit, ale veškerá moje činnost skončila ve stanici Nezamyslice. Jedu s vlakem od Přerova, potřebuju dojet do stanice a zachvílu má do protivky přijet vlak od Brna a po jeho vjetí do stanice se mi má postavit na volno a já pokračovat dále na Brno. Jenže toto jaksi nefunguje. Pokud nadefinuju jakýkoliv traffic do mezi staničního úseku Ivanovi - Nezamyslice, tak mě to z Nezamyslic dál nepustí, ikdyž se jedná např. jen o servis, který pustím mezi vjezdové návěstidlo od Brna a krajní výměnu. Pokud ale servis nadefinuju opačně, čili od krajní výměny směrem k vjezdu od Brna tak už mě to po zmizení trafficu pustí dále. Zkoušel jsem přesunout křižování do Ivanovic, ale i zde je stejný problém. Pokud chci křižovat, tak já i proti vlak vjedeme do stanice, ale já z ní již neodjedu. Stejně mám provedeno křižování např. v Kojetíně a tam vše funguje bez jakékoliv chybky. Měl by prosím někdo radu, že se s tímto již třeba setkal, jak toto vyřešit? Řešení je dat ten vlak do stanice, jako že již přijel předemnou, ale chci tam mít i nějaký pohyb a ne jen, aby všechno pevně stálo... Předem díky za jakoukoliv odpověď.
Postav vlak od Brna na wp před Nezamyslice se startem ještě před začátkem aktivity samotné a nech jej vjet kdy potřebuješ, pak jen servis k podržení klacku hráče.
Právě ani toto nepomůže, vlak hráče zůstane viset u odjezdu. S tím servisem to byl pokus. Pokud jsem pustil servis ve stejném směru jak protijedoucí vlak, tak mě to ze stanice nepustilo, ale pokud jsem obrátil směr trafiku a jel stejným směrem jak já, tak již nebyl problém a po zmizení servisu mi naskočilo volno a pokračoval jsem dál...
Zkus poslat traffic na jinou kolej v Nezamyslicích, jeho trasa musí končit před odjezdem z Nezamyslic.
Ten traffic jede k budově nebo na nákladní koleje?
Toto jsem již vyzkoušel, vlak jsem poslal postupně na tři různé koleje a jeho konec je před odjezdovým návěstidlem z Nezamyslic, ale pokaždé výsledek stejný, vlak hráče zůstane stát na odjezdu.
Tak tuto variantu jsem nezkoušel a kupodivu, vše se chová jak má, oba vlaky odjedou jak mají, akorát z dopravního hlediska by vlak od Brna vjel do vystupujících lidí z mojeho vlaku... právě mě nejde do hlavy, že v Kojetíně vše funguje jak má, vlak vjede do stanice a odjede dál na Chropyni a hráč pokračuje dál na Brno, ale v Nezamyslicích se to ani nehne...
Lze ten traffic zastavit na středu peronu? Zkoušel jsi hráče poslat jinam (na peron blíž k budově), aby nedocházelo k té jalové dopravní situaci? Nejsem doma, abych testoval, ale mě se na té trati křižovalo ok.
Pokud to jinak nepůjde, dá se hráči dát zpráva o odjezdu s potáhnutím ke klacku, (porucha vexlí a možnost křižovat jen na dvou kolejích).....
Tak konečně se to nějak rozhýbalo a začlo fungovat jak potřebuju. Prvně jsem poslal traffic na druhou staniční, na kterou když vjel, tak hráč bez problémů odjel a teď se mi podařilo vykřižovat ikdyž traffic vjel na čtvrtou staniční. Kolikrát si to msts postaví hlavu a nepustí a nepustí... tak problém tedy vyřešen... děkuji za radu.
Zdarec hoši
Robím si aktivitu na trati zsr130,konkrátne vlak Os4630 a stále sa mi nedarí prinútit traffic aby prišiel na stvrté nastupište kolaj č10,pričom ja mám odchod zo štvrtého,ale z 8 kolaje a samozrejme ja mam bloknute odchodove navestidlo servisom,ktorý vychádza 14:49 a dal som mu vyčkávaci bod 1840sek,kedže chcem,aby mi naskočilo volno cca 15:20,lebo odchod mám 15:22 smer Bratislava hl.
samozrejme trafic som dal vychádzat 14:50 od smeru Levice s vyčkávacim bodom cca 1200sek,aby dorazil vedla mna na nastupiste kolem 15:10
Aktivita mi začína 15:00 a jedná sa o stanicu Nové Zámky
Problém je s tým Leveckým trafficom,ktorý dojde len po oddielové návestidlo tesne pred nastupistom,lebo na nom naskoci na stoj okamžite o 15:00.
Tak reku,že či mi neporadíte niekto skúsenjšíí Dakujem
Vaaau,Poison dolu klobuk ja som to skusal a ne a ne to rozluskonut,ale tak to vidno ,že ty už máš par aktivít za sebou
takže si tam dal dva servisi ?? jeden blokuje hráča a jeden traffic,či ako ??
A sak idem sa stým dako pobabrat a uvidiím ci sa mi zadarí ,ale dakujem za nazorne ukazanie