Ne, sigcfg.dat je v adresáři trati, tedy je pro každou trať zvlášť.BJHawk napsal:Ale snad to žádná trať nepřepisuje, či ano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ne, sigcfg.dat je v adresáři trati, tedy je pro každou trať zvlášť.BJHawk napsal:Ale snad to žádná trať nepřepisuje, či ano?
Od Hradce je jednokolejka, trasy vlaků se nekříží. Platí to i pro tento případ ?knapido napsal:Díky snad sem to pochopil a kdyby někdo nevěděl tak tady je to překopírováno doufám že se ppoollll nebude zlobit ...
... Toto se dá použít při tom tolik diskutovaném předjíždění ovládané soupravy počítačem řízenou soupravou, pro zajištění volného vjezdu pro počítačové protijedoucí soupravy u dvoukolejných tratí v případě křižování trasy na odjezdu atd…..
Kebarko napsal:Dlhší čas som už nerobil aktivity (niekoľko verzii Binu). Opäť som sa pustil do ich tvorby. Narazil som ale na skutočnosť, že to čo mi spoľahlivo fungovalo voľakedy (v časoch bez Binu) teraz nefunguje. Konkrétne mám na mysli predbiehanie/križovanie vlakov. Platili určité pravidlá (servisy, dvojbod, časová následnosť vzniku vlakov, ...) a to keď som dodržiaval, resp. vyladil, tak na 95% som vždy dosiahol to čo som chcel.
Teraz napríklad chcem realizovať nejaké križovanie s trafficom, skúšam všetko možné, trápim sa s tým hodiny ba aj celé dni a výsledok sa nedostaví. Musím rezignovať a od tohto zámeru upustiť. Buď musím dať traffic na inú koľaj aby sa ma ani nedotkol alebo ho z aktivity vyhodiť. A takto je to skoro v každom prípade stretu hráča s trafficom. Nakoniec z môjho scenára danej aktivity nezostane kameň na kameni. Ale tvoriť jednoduché aktivity ma nebaví.
Vlaky zostali, servisy zostali, návestná sústava zostala, trate zostali a jediné čo sa zmenilo je Bin. Tak mi to z toho vychádza, že by to mohol spôsobovať zásah do súboru train.exe.
Máte niekto podobné skúsenosti?
Zdravím, ono je to individuální. Ona se chová i každá trať jinak, To co funguje např na 321 při křižování nefunguje na BP a tak podobně. Taky jsem se pokoušel znovuopravit moji 8 hod. aktivitu OKD doprava pro 321, už ji mám vlasteně opravenou, ale ve Svinově mi totálně selhalo předjetí mého vlaku (hráče) osobákem. A nejhorší na tom je, že v editoru to klapne a fyzicky nikoliv. Avšak mně se zatím daří vykřižovat u nových aktivit +/- z 80% dle mých představ, zbytek je v rukou Božích a MSTS.alcapone napsal:Kebarko napsal:Dlhší čas som už nerobil aktivity (niekoľko verzii Binu). Opäť som sa pustil do ich tvorby. Narazil som ale na skutočnosť, že to čo mi spoľahlivo fungovalo voľakedy (v časoch bez Binu) teraz nefunguje. Konkrétne mám na mysli predbiehanie/križovanie vlakov. Platili určité pravidlá (servisy, dvojbod, časová následnosť vzniku vlakov, ...) a to keď som dodržiaval, resp. vyladil, tak na 95% som vždy dosiahol to čo som chcel.
Teraz napríklad chcem realizovať nejaké križovanie s trafficom, skúšam všetko možné, trápim sa s tým hodiny ba aj celé dni a výsledok sa nedostaví. Musím rezignovať a od tohto zámeru upustiť. Buď musím dať traffic na inú koľaj aby sa ma ani nedotkol alebo ho z aktivity vyhodiť. A takto je to skoro v každom prípade stretu hráča s trafficom. Nakoniec z môjho scenára danej aktivity nezostane kameň na kameni. Ale tvoriť jednoduché aktivity ma nebaví.
Vlaky zostali, servisy zostali, návestná sústava zostala, trate zostali a jediné čo sa zmenilo je Bin. Tak mi to z toho vychádza, že by to mohol spôsobovať zásah do súboru train.exe.
Máte niekto podobné skúsenosti?
Ano, každej Bin se chová k aktivitářům špatně. První co je špatný, je to, že co bin to jiný počet návěstidel, který si hráč zabere a te kámen urazu. Jinak by to mělo fungovat. Dále pak rychlost servisu. Te také pokaždé jiná. Např.: udělal jsem aktivitu na 090 - nákladní den, ale pod jiným než je určený to nejede. Teď babo raď jak z toho ven.
Mě se zdá, že se ti souprava vlaku nevejde na přidělený úsek kolejí. Pro ověření problému nastav problematickou soupravu co možná nejkratší (pouze 1 vůz) a potom uvidíš co se bude dít....kulice napsal:Sorry, že to píšu sem, ale jiné vhodné téma jsem nenašel a nebudu kvůli jedné blbině zakládat nové téma... Měl bych malý, leč docela důležitý dotaz, tvořim aktivitu a dělá mi to jednu paseku, když chci nastavat počáteční čas, tak mě to vyhodí, že "Loose consist uid 32779 begins the activity in collision, which is prohibited". Aktivita v editoru chodí normálně, ale když to pustím už ve hře, tak to spadne s hláškou, že nejde nastavit začátek jízdní trasy... Pokud má někdo i malou radu proč to padá, bych bych velmi vděčný...