Zvlášní skiny a tipy na skinování

Přívěšák pro AŽD. Spolu s motorem 99 54 91 65 001-7 (ex 851 026-5) bude mít AŽD vlastní měřící soupravu na ETCS (max. 110 km/h zůstává). Snad příští rok už uvidíme na trati Kolín-Pardubice-Brno-Břeclav (ETCS)

Zajímavý nátěr, který připomíná Balm/ú v polomáčené reko verzi: http://trat160.ic.cz/fotky/03/187vb.JPG

Aktuálně Libeň. Prý bude i přes víkend k zastižení. :)

f56f82569ea5af60c36db8ff4f84390a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Škoda, že tvůrce tohoto nápadu z řad ČD Cargo nezná pravopis. Připálil tam jedno T navíc, naopak mu vypadlo jedno F, a tak bude jezdit po republice jedna velká hrubka.:roll:
Pokud to nějaký čmáral snadno neopraví.:D

akože nie? ....zatiaľ nieje verejný ale bude .....keď sa mi ho bude chcieť oprášiť a dokončiť .....samozrejme ak bude vonku budete informovaný :)
SFCAN144.jpg

Naposled editoval moderátor:
no tak oprašuj :D od 12. decembra bude nové GVD a mi ešte v MSTS nejazdíme s vozom Horalky :D

Tak akurát som ho vybral z Trainsetu takže predsa len niečo z neho bude aleee......niesu nafotené podvozky takže ak bude niekto ochotný nafotiť a pošle budem rád :)

v pohode teda tak použijem ... dúfam že autor modelu/skinu z ktorého to zoberiem nebude mať nič proti :D :D ......tak ja doladím farby a podobne cez víkend a dám Vám tu vedieť jak sa veci majú ....dúfam že ešte dlho bude jazdiť aj po SR Tratiach :D

Pěkný podvečer přeji,
já vím, že je to již staršího data. Je to fake nebo opravdu ve westernovém městečku Šiklův mlýn u Zvole nad Pernštejnem jsou tito dva Rybáci?

6bddc0064a34a5541db3fba0c358c35e.jpg
02.jpg

Ahojte,

nabízím volně ke stažení fotky loko AŽD 850 + Bmx. Možnost použít na skin.
PS:1) je to foceno mobilem a dost narychlo (jel mi vlak do Brna), nevěděl jsem že ji najdu zrovna v Tetčicích.
2) nevím co a jak fotit na skiny/textury, tak mě hned neukamenujte :D (ano dá se to zjistit, ale nikdy jsem si nemyslel, že to budu potřebovat...)
http://ulozto.cz/xwcrL6nZ/azd-850-bmx-rar

Buď se to hodí a použije se to nebo ne :D

Na to, že to je mobilem tak je to dobré. Horší je, že by se musel totálně překopat model. Ale udělat s toho něco by asi šlo :)

Back
Nahoře