Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Přívěšák pro AŽD. Spolu s motorem 99 54 91 65 001-7 (ex 851 026-5) bude mít AŽD vlastní měřící soupravu na ETCS (max. 110 km/h zůstává). Snad příští rok už uvidíme na trati Kolín-Pardubice-Brno-Břeclav (ETCS)
Škoda, že tvůrce tohoto nápadu z řad ČD Cargo nezná pravopis. Připálil tam jedno T navíc, naopak mu vypadlo jedno F, a tak bude jezdit po republice jedna velká hrubka.
Pokud to nějaký čmáral snadno neopraví.
Tak akurát som ho vybral z Trainsetu takže predsa len niečo z neho bude aleee......niesu nafotené podvozky takže ak bude niekto ochotný nafotiť a pošle budem rád
v pohode teda tak použijem ... dúfam že autor modelu/skinu z ktorého to zoberiem nebude mať nič proti ......tak ja doladím farby a podobne cez víkend a dám Vám tu vedieť jak sa veci majú ....dúfam že ešte dlho bude jazdiť aj po SR Tratiach
Pěkný podvečer přeji,
já vím, že je to již staršího data. Je to fake nebo opravdu ve westernovém městečku Šiklův mlýn u Zvole nad Pernštejnem jsou tito dva Rybáci?
nabízím volně ke stažení fotky loko AŽD 850 + Bmx. Možnost použít na skin.
PS:1) je to foceno mobilem a dost narychlo (jel mi vlak do Brna), nevěděl jsem že ji najdu zrovna v Tetčicích.
2) nevím co a jak fotit na skiny/textury, tak mě hned neukamenujte (ano dá se to zjistit, ale nikdy jsem si nemyslel, že to budu potřebovat...) http://ulozto.cz/xwcrL6nZ/azd-850-bmx-rar