Zvlášní skiny a tipy na skinování

Nazdar všetci !

Ak dovolíte, tak by som chcel týmto osloviť modelárov MSTS s takou vecou:

V nedávnej dobe som nafotil so zameraním na detaily zopár vozidiel do MSTS,tak by som to chcel týmto spôsobom ponúknuť prípadným záujemcom o tento materiál z radov modelárov, ide o :

-rušeň radu 773 ZSSK /kompletná fotodokumentácia, technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, nafotené aj animované stanovište/

-rušeň radu 736 ZSSK /zatiaľ technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, podrobnú fotodokumentáciu zabezpečím/

-montážny vozík MUV 69 /kompletná fotodokumentácia, parametre/

-batériový vozeň radu 010 ZSCS /kompletná fotodokumentácia, ostatné zoženiem/

-nákladný vozeň radu Tams ZSCS /čiastočná fotodokumentácia, doplním/

-hlbinový vozeň radu Uaais ZSSK /čiastočná fotodokumentácia/

Chcel by som upozorniť že nejde z mojej strany o nejaké prosenie ako by si to možno niekto vyvetlil, ale o obyčajnú ponuku a snahu prispieť o rozšírenie parku vozidiel MSTS.
V prípade záujmu ma kontaktujte na email a rád doplním fotodokumentáciu k tomu-ktorému modelu a zašlem.

duuso napsal:
...

V nedávnej dobe som nafotil so zameraním na detaily zopár vozidiel do MSTS,tak by som to chcel týmto spôsobom ponúknuť prípadným záujemcom o tento materiál z radov modelárov, ide o :

-rušeň radu 773 ZSSK /kompletná fotodokumentácia, technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, nafotené aj animované stanovište/

-rušeň radu 736 ZSSK /zatiaľ technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, podrobnú fotodokumentáciu zabezpečím/

...

V prípade záujmu ma kontaktujte na email a rád doplním fotodokumentáciu k tomu-ktorému modelu a zašlem.

736 a 773 jsou loko co se mi libi, problem je v tom, ze jsem je nikdy nevidel na vlastni oci a proto by ten material musel byt hodne podrobny, tak jestli mi muzes poslat treba jen nahledy na ukazku, jak je to focene atd

Vrbam napsal:
... 736 a 773 jsou loko co se mi libi, problem je v tom, ze jsem je nikdy nevidel na vlastni oci a proto by ten material musel byt hodne podrobny, tak jestli mi muzes poslat treba jen nahledy na ukazku, jak je to focene atd ...
A ty si myslíš, že ja som niekedy niekde M234.0, M264.0, Calm videl ? Že mám k nim podrobnú dokumentáciu. Stačí typák, technické údaje a pár fotiek - výsledok vidíš ...

Tax napsal:
Vrbam napsal:
... 736 a 773 jsou loko co se mi libi, problem je v tom, ze jsem je nikdy nevidel na vlastni oci a proto by ten material musel byt hodne podrobny, tak jestli mi muzes poslat treba jen nahledy na ukazku, jak je to focene atd ...
A ty si myslíš, že ja som niekedy niekde M234.0, M264.0, Calm videl ? Že mám k nim podrobnú dokumentáciu. Stačí typák, technické údaje a pár fotiek - výsledok vidíš ...

Pokud ti to staci, ja si radeji modelovany objekt prohlednu i v realu a pak si dokazu predstavit jak to vymodelovat.
To bys cucel jak jsem casto ukukoval 843jku.

Videt Calmy muzes pokazde, kdyz 475 111 IMC jede nekam na akci, napr. pristi tyden ve Zdicich

Navic co se mi libi, tak modeluju rad a naopak.

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
A: sú v daleké cizině, zvyčajne ukryté z dohľadu kdesi v Plzni
B: akcia je málokedy, ťažko vôbec prepokladať, že sa tam dostanem
Ale i nekdy vyjedou, tak muzes prijet na vylet.
Co treba dovolena v Plzni o prazdniny , v te daleke cizine
Tax napsal:
C: To sú vozy Bam, teda so zmeneným výzorom a všelijakými úpravami, takže dosť ďaleko od originálu.
Bam-y dodnes nikto okrem Zdeňka Ytterheima neodfotil, hoci to nasľubovalo viac než dosť jedincov.
A proto ti nezbyva nic jineho nez dle pravidla udelej si sam, si to i nafotit.

Triafaš do čierneho, 230 041 vynímajúc sa už aj na tejto pracuje...len pomaly, málo materiálu, chodí to len po 130-ke, ku nám nie, takže fotky nixon, len výroba textúr z cd_340-055, ale keď to niekto vymákne a nafotí tak prosím, podobný prípad je aj zssk_752-070.

Zdravim, minule som v Nových Zámkoch zahliadol 750-ku v novom natere (podobny, ako ma 240.081). Vyzerala celkom dobre... Som nevedel, ze aj 750-ky idu do novych cerveno bielych naterov... Mozno by to bol tiez zaujimavy namet na skinovanie :eek:

Nuž, tak Ti zbýva už len jediná vec - naskinuj ju.
Mimochodom všetky mašiny ZSSK /ŽOP/ idú do týchto "náterov"...dúfam že už dlho nie, KDH je preč tak uvidíme, ale to už je politizovanie a tom sem nepatrí.

Rád bych nabídl foto pro skin.

A ještě dnes mám čerstvé foto DB 180 015. Pište kdo má zájem, pošlu url. Když bude ta trasa do KH ... :)

Bývalé eso ČB,momentálně Plzeňské,ale já bych prosil o skin!!!
10.3.06 za čerstva žluté čelo v ČB v čele R 638
01.jpg

Nazdar chlapi,
kurnikšopa,a nestačilo by jen přeskinovat tabulky u 362 119 na 363 xxx,když už jsou ty řady /modely pro MSTS/ 362 a 363 na první,druhý i ten třetí pohled k nerozeznání ??? :D

Zdraví
David

Stavim sa s tebou, ze keby sa na tie dve loko mrkli nejaki "fajnšmekri", tak tam nadju urcite nejake rozdiely.

Pekné fotky Zdeňku, pekné, ja by som zase chcel poprosiť nejakého českého brata ktorý s foťákom "dočiahne" na jednu farebnú variantu čmeliaka 770. Problém je v tom že neviem komu dotyčné mašiny patria, buď Severočeské doly Chomutov, Mostecká uhelná alebo Doly Nástup Tušimice, sú to také čierno-zelené mašiny vpredu s prekríženými kladivami, podľa mňa ten náter čmeliakom bohovsky sluší a rád by som to v budúcnosti naskinoval na nový model 770, nájde sa nejaká dobrá duša, čo to nafotí ? Vopred díky.

Jak jsi mi říkal o čmeláku v Dc tak jsem se ptal lidí v depu a ty mi řekli že byl převelen do UL, ale ani v UL není vidět, kde jemu je konec, možná že to je on v tom Chomutově.

Neviem, ale určite viem že v tomto nátere sú aj "stonožky" radu 184 a na ich bočniciach stojí "SD-kolejová doprava a.s., takže asi Chomutov, je niekto odtiaľ ? Veľmi ma potešíte.

No tááák, toto je to pravý ořechový.
Presne tento náter tie čmeláky majú, takže ak by niekto bol ochotný a nemá to ďaleko...Budem veľmi veľmi vďačný.Vopred vďaka.A Vrbamovi tiež vďaka za navigačné foto.

duuso napsal:
No tááák, toto je to pravý ořechový.
Presne tento náter tie čmeláky majú, takže ak by niekto bol ochotný a nemá to ďaleko...Budem veľmi veľmi vďačný.Vopred vďaka.A Vrbamovi tiež vďaka za navigačné foto.

Dušane,
se společností SD bude problém. Řada 770 se používá na posun v rámci hlídaných areálů dolů a v depech. A to je ten problém, když jsem chtěl nafotit svou 114-ku, žádal jsem několikrát SD Kolejová doprava a.s., sice se mi ozvali, ale výsledek byl nulový. Mašinu jsem nakonec dohonil ve Škodě v Plzni a tam už problém žádný nebyl. Vlečky DNT nejsou problém, ale tam zase "čmeláci" moc nejezdí :( Když jsem se o focení pokusil načerno, tak jsem vděčil jen tomu, že jsem ochranku, která u mě byla do pěti minut, prostě okecal :D

Do Tušimic to mám cca. 30 minut jízdy autem, takže pokud se ti podaří zajistit propustku, dojedu ti tam :!:

Back
Nahoře