duuso
Pomocník strojvedoucího
Nazdar všetci !
Ak dovolíte, tak by som chcel týmto osloviť modelárov MSTS s takou vecou:
V nedávnej dobe som nafotil so zameraním na detaily zopár vozidiel do MSTS,tak by som to chcel týmto spôsobom ponúknuť prípadným záujemcom o tento materiál z radov modelárov, ide o :
-rušeň radu 773 ZSSK /kompletná fotodokumentácia, technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, nafotené aj animované stanovište/
-rušeň radu 736 ZSSK /zatiaľ technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, podrobnú fotodokumentáciu zabezpečím/
-montážny vozík MUV 69 /kompletná fotodokumentácia, parametre/
-batériový vozeň radu 010 ZSCS /kompletná fotodokumentácia, ostatné zoženiem/
-nákladný vozeň radu Tams ZSCS /čiastočná fotodokumentácia, doplním/
-hlbinový vozeň radu Uaais ZSSK /čiastočná fotodokumentácia/
Chcel by som upozorniť že nejde z mojej strany o nejaké prosenie ako by si to možno niekto vyvetlil, ale o obyčajnú ponuku a snahu prispieť o rozšírenie parku vozidiel MSTS.
V prípade záujmu ma kontaktujte na email a rád doplním fotodokumentáciu k tomu-ktorému modelu a zašlem.
Ak dovolíte, tak by som chcel týmto osloviť modelárov MSTS s takou vecou:
V nedávnej dobe som nafotil so zameraním na detaily zopár vozidiel do MSTS,tak by som to chcel týmto spôsobom ponúknuť prípadným záujemcom o tento materiál z radov modelárov, ide o :
-rušeň radu 773 ZSSK /kompletná fotodokumentácia, technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, nafotené aj animované stanovište/
-rušeň radu 736 ZSSK /zatiaľ technický výkres, podrobnosti,technické údaje, parametre, podrobnú fotodokumentáciu zabezpečím/
-montážny vozík MUV 69 /kompletná fotodokumentácia, parametre/
-batériový vozeň radu 010 ZSCS /kompletná fotodokumentácia, ostatné zoženiem/
-nákladný vozeň radu Tams ZSCS /čiastočná fotodokumentácia, doplním/
-hlbinový vozeň radu Uaais ZSSK /čiastočná fotodokumentácia/
Chcel by som upozorniť že nejde z mojej strany o nejaké prosenie ako by si to možno niekto vyvetlil, ale o obyčajnú ponuku a snahu prispieť o rozšírenie parku vozidiel MSTS.
V prípade záujmu ma kontaktujte na email a rád doplním fotodokumentáciu k tomu-ktorému modelu a zašlem.