Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:U těchto jednobarevných slátanců je pak problém ten, že se ti nikdy nepovede nafotit tak, aby ta barva měla stejný jas, odstín atd. Takže pak je s tím ohromné laborování.

nebulus napsal:Odlesky by sa mohli dať eleminovať polarizačným filtrom, ale pochybujem že v dnešnej dobe "jednorázových" digitálov ho niekto vlastní, najmä keď lacnejšie foťáky niečo také neumožnia nasadiť a závity na zvyšných sú v rozličných veľkostiach.
Možná to někomu příjde k smíchu,ale já si kupoval digitální fotoaprát podle toho,jaký jsem měl doma polarizační filtr.Většinou se to samozřejmě řeší přesně naopak.Shání se filtry podle toho,jaký je doma foťák.Proto vlastním fotoaparát Panasonic DMC FZ 30.
....
Štěpán_mf napsal:Pokud by mi někdo v Přerově nafotil jednu, nebo obě dvě mašiny v novém laku ČD Cargo, tak bych se si je určitě střihnul naskinovat. Poznávací znamení tady http://www.ceska-zeleznice.cz/
Pokud někdo bude mít zájem, ale třeba si neví rady s tím jak to nafotit, nebo je nějaký problém ať neváhá a píše mi soukromou zprávu, protože já tam z Plzně nepojedu.
duuso napsal:Ivan.ps-si na ťahu s foťákom: