Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Štěpán_mf napsal:Vrbam: 297 Pilsner Urquell nejezdí, protože co? Shořela a je v Krnově na plastice...![]()
Nechcem ti teda do toho kecat, ale ta fotkaje naprosto nepouzitelna. ISO bolo urcite minimalne 200, ak nie 400, ten sum je znacny. Vyssie ISO ako 100 je na textury nepouzitelne, u zrkadla sa da ist aj na 200. I obycajna mydlova krabica vie spravit dobre fotky, len sa musi dobre nastavit, treba poskusatŠtěpán_mf napsal:Dusso: V pohoděnejsem z těch, kteří by kritiku nebrali a pokud mám na kritiku jiný názor, diskutuji... Můj problém je právě v tom, že já mám celkem dobrý foťák. Fujifilm S6500fd....
Hekl338 napsal:Nechcem ti teda do toho kecat, ale ta fotkaje naprosto nepouzitelna. ISO bolo urcite minimalne 200, ak nie 400, ten sum je znacny. Vyssie ISO ako 100 je na textury nepouzitelne, u zrkadla sa da ist aj na 200. I obycajna mydlova krabica vie spravit dobre fotky, len sa musi dobre nastavit, treba poskusatRybinu a perspektivu nie je problem zrovnat, to je praca na par minut. Ale ako uz ukazoval Dusan, najlepsie fotit na viac kusov, kludne u vozna 5 aj 6 casti a samozrejme co najvyssie rozlisenie a poskladat. Ale o tom sa tu uz diskutovalo viac krat.
Na opravu rybího oka existuje plugin RectilinearPanorama do Adobe Photoshopu. Dokáže opravit neuvěřitelné věci.Štěpán_mf napsal:......
Klidně bych se do něj pustil, ale potřebuju poradit jak na rybí oko.
.........
johnny.c napsal:jeden sociálně oranžovový motoráček 810