814-914

vypadá opravdu pěkně Vrbame
u nás jezdí na 041,jel jsem v tom zatím jednou,velmi se mě líbí jak je krasně vidět na stanoviště strojvedoucího a taky pěkně ven jakoby z pohledu fíry

neotryx napsal:
vypadá opravdu pěkně Vrbame
u nás jezdí na 041,jel jsem v tom zatím jednou,velmi se mě líbí jak je krasně vidět na stanoviště strojvedoucího a taky pěkně ven jakoby z pohledu fíry

814+914 neni moje, ale je Pikka

PS: priste si to precti poradne!

Naposled editoval moderátor:
Mě z vás klepne!!!! U mě se můžete pos+at za každej překlep a na Kodlovo "...bi..." ani neštěknete...LOL

Jinak Pikku - skvělá práce, i když to čelo zatím působí trochu neautenticky, ale myslím, že něco takového si v tom úvodu vysvětloval...jen jsem nepochopil o jaké zalamování přesně jde.
Těším se na slezinu!!!

Hawk napsal:
.. i když to čelo zatím působí trochu neautenticky...

Co si mám představit pod pojmem "neautenticky" ? Je to křivé, malé, velké, šišaté, nebo jaké ? Co mě trápí je stín v napojení boku a čela, s tím se musím ještě poprat. Je to vidět na druhém screenu, ale to jsem již psal.

Jinak děkuju za nabídky fotografií, cabview je již ve výrobě.

Pikku: Mne (cisto moj subjektivny nazor) pride to celo moc moc pricapene (= malo vypukle), ale neviem, sudim len podla fotiek ...

JOHNZ napsal:
Pikku: Mne (cisto moj subjektivny nazor) pride to celo moc moc pricapene (= malo vypukle), ale neviem, sudim len podla fotiek ...
Stejny nazor mam i ja, ze to pusobi jako prkno, lec muj nazor je opomijen.

Vrbam napsal:
JOHNZ napsal:
Stejny nazor mam i ja, ze to pusobi jako prkno, lec muj nazor je opomijen.

Nevsimol som si, ze by si ho tu niekde formuloval ... JOHNZ

Mirdo, tvůj názor opomíjen není. Ale to čelo má jinou (a podstatnou) vadu, která opticky způsobí, že vypadá málo vypuklé. Pokud budu mít náladu změním to, pokud ne, bude muset housenku vytvořit někdo jiný. Pro mě to je pouze odpočinkový model.

2 Pikku> mám dotaz....vzhledem k nové verzi binu a možností nezávislého otevírání dveří....

Neuvažoval jsi o zakomponování anim. dveří do Regionovi? myslim, že by to bylo fakt hustý....!!!!

Hawk napsal:
2 Pikku> mám dotaz....vzhledem k nové verzi binu a možností nezávislého otevírání dveří....

Neuvažoval jsi o zakomponování anim. dveří do Regionovi? myslim, že by to bylo fakt hustý....!!!!

Vzhledem k tomu, že se jedná o skutečně odpočinkový model, nehodlám se s ním zabývat ani o chvíli déle, než bude nutné. Takže je mi líto, ale otevírací dveře u Regionovy opravdu vytvářet nebudu.

Ty si z tej "Regionovi" ňáký hustý...Otvor 3dsmax a sprav ju aj s otváracími vrátami a Tvoj problém je vyriešený.

duuso napsal:
Ty si z tej "Regionovi" ňáký hustý...Otvor 3dsmax a sprav ju aj s otváracími vrátami a Tvoj problém je vyriešený.
Pěkná odpověď,ještě jsi měl připsat,že Regionova je rodu ženského,takže na konci by má být tvrdé y,nikoliv měkké i,když je pro něj tak "hustá"...

Petr Novák napsal:
duuso napsal:
Pěkná odpověď,ještě jsi měl připsat,že Regionova je rodu ženského,takže na konci by má být tvrdé y,nikoliv měkké i,když je pro něj tak "hustá"...
Petře, sorry ale ja ovládam slovenčinu dokonale, skôr by si sa mal pozrieť že som Hawka citoval --""Regionovi""-- - už si to zbadal ? Ale všetko v pohode.

Back
Nahoře